Sari la conținut

alf 08

Membru
  • Număr conținut

    21
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    -
  • Motocicleta
    Simson Sport
  • Numar Moto
    -
  • Club
    -

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Simson Sport
  • Interests
    suruburi si piulite

Vizitatori Recenți Profil

313 citiri profil

alf 08's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Salut, Dupa ceva vreme de cand am facut bucati Simsonul pe care am pus mana si intentionam sa il refac, m-am hotarat sa il vand sub forma de lazi de piese. Ca sa fie complet ii lipseste stopul, releul de incarcare, sticla si oglinda de far, busonul de la rezervor, manetele. Dubluri- doua ghidoane, chiulase, parca si cilindrii, pistoane, aripi fata, furci fata (carburatorul exista, este curat, stiu ca scapa benzina pe la surubul inferior). Ca acte, stiu ca aveam un talon stravechi, pe care nu il gasesc, inca il caut. Motocicleta este demontata complet. Vand pachetul complet, pret 1100 ron, piesele se afla in Colentina. Multumesc.
  2. Omule, sincer nu stiu cum sa incep sau ce sa iti zic...BRAVO pentru modul in care gandesti, MULTUMESC ca ti-ai deschis sufletul (mi s-a pus un nod in gat citind ce ai scris mai sus), MULTA sanatate!
  3. Salutare, incearca sa lasi in cilindri o zeama formata din acetona si ulei ATF: http://forum.miata.net/vb/showthread.php?t=480450&highlight=piston+soak&page=2 , zeama care ar trebui sa curate canalele segmentilor/ eventual sa ii dezlipeasca. Cu toate ca ai zis ca ai mers 7000 km...incearca. Bafta!
  4. alf 08

    Accident in Covasna

    Bine zis! Observ niste derapaje grave in mentalitate pe aici, s-a ajuns la discutii unguri vs romani. Daca cei implicati nu erau unguri, de ce va mai legati? Daca prin satul acela ar fi trecut niste biciclisti din Patagonia si s-ar fi lasat tot asa cu un eveniment nefericit ? Au avut de suferit niste OAMENI, unul a murit pentru ca niste javre s-au comportat asa cum le sta in fire, javre care nu au ce cauta intr-o societate. Ce puii mei cautati cu comentarii legate de "unguri", de limba vorbita si asa mai departe? Suntem in 2014, si vad ca suntem degeaba, spiritul de pestera si dat cu piatra ramane. Apropo, si ungurii platesc impozite.
  5. alf 08

    Accident Pod DRPCIV

    Salutare, am o idee de dat: in zona este cladirea Oracle, nu bate vreo camera de supraveghere de-a lungul soselei? Sa vorbeasca cu administratorul si poate pune mana pe inregistrare, si sa il friga pe nemernic.
  6. Am decalaminat/ curatat niste supape lasandu-le la inmuiat in solutie Triumf pentru curatat aragaze. Initial incercasem sa le curtat mecanic, dar am renuntat.
  7. AdrianS- poetul nocturn ! Doamne cum poti sa scrii , tu ar trebui sa ai posturi de minim cateva pagini, e o adevarata incantare sa citesc randurile tale. Numai bine si scuze de off.
  8. Am trecut si eu prin zona, si de la un tip am aflat ca o femeie a sarit in fata motociclistului (se grabea sa prinda tramvaiul). Trecerea de pietoni fiind hat mai incolo. A fost lovita, moto a ajuns pe o parte si s-a infipt in spatele unui taxi care era parcat langa trotuar. Motociclistul se pare ca are probleme la umar, dar imi pare rau ca nu am intrebat la ce spital a fost dus.
  9. @ pentru domnii Mariusyale si Ivan, este o placere (cel putin pentru mine) sa parcurg aceste randuri. Continuati pe public va rog.
  10. Salutare, caut sa cumpar un segment de foc pentru un Simson - diametrul pistonului este de 68.20. Eventual un piston ori cota asta, ori superioara. Multumesc.
  11. Scuze ca va capiez, diametrul pistonului este de 68.20.
  12. Pfii, erau bulgaresti boburile astea, nu? Avea un prieten unul portocaliu si ma uitam la el ca la o nava spatiala. Scuze de off.
  13. @ Falkenberg- ok, o sa revin. Multumesc,
  14. Va salut, caut ori un segment de foc, ori un set complet de segmenti pentru un Simson Sport 1961. De cota nu ma intrebati, stiu ca cilindrul nu era extraordinar de uzat si cota ar fii in jurul valorii standard (segmental de foc l-am scos rupt, si tin minte ca am masrat fantele la ceilalti doi). Multumesc.
  15. Bordul este de camion Steagul Rosu.
×
×
  • Creează nouă...