vik55 Postat Noiembrie 8, 2019 Share Postat Noiembrie 8, 2019 Sal. Nu am fost niciodata,vreau sa vad acea plaja Corbu si ce mai este pe acolo acum cand s-au linistit "zonele" . Doua variante : pe A2 s-au pe Fundulea Calarasi / Silistra ,,,,,,,, Decolarea pe la 10 , daca mai este cineva interesat vb . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Noiembrie 8, 2019 Share Postat Noiembrie 8, 2019 Mai bine vezi plaja din Vadu. E la vreo 4km de Corbu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Noiembrie 8, 2019 Autor Share Postat Noiembrie 8, 2019 . neniu problemo . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
camila de recif Postat Noiembrie 8, 2019 Share Postat Noiembrie 8, 2019 De unde si la ce oră se pleacă? Încă nu știu sigur programul de mîine dimineață. **Programul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Noiembrie 9, 2019 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2019 Dupa intersectia Vergului / Pantelimon este un Rompetrol 9: 45 / 10 . Buc > Fundulea ,,,,,,,Silistra ,,,, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Noiembrie 9, 2019 Share Postat Noiembrie 9, 2019 Salut E posibil sa vin si eu, mai este inca o planeta ce nu s-a aliniat cu celelalte, ca sa fiu sigur. Obiceiuri, viteza de croaziera, etc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Noiembrie 9, 2019 Share Postat Noiembrie 9, 2019 Mai bine plaja din Ezeretz. sau pe langa ea. eu asa fac. Asa arata acum.scuze ma duc dupea bere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate