Kiki Postat Februarie 25, 2020 Share Postat Februarie 25, 2020 Probabil nu a gasit-o la un pret acceptabil, ca altfe sigur o gasesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.alexey Postat Februarie 25, 2020 Autor Share Postat Februarie 25, 2020 Acum 2 minute, Kiki a spus: Probabil nu a gasit-o la un pret acceptabil, ca altfe sigur o gasesti Dacă o comand din Ro sau din Germania, ei tot din Uk o comanda, plus adaosul lor. Imi convine mai mult sa o iau de la mama lor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aion2014 Postat Februarie 25, 2020 Share Postat Februarie 25, 2020 Ai putea sa arunci un ochi si la ce au baietii astia, succes http://www.rarewheels.hu/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Februarie 25, 2020 Share Postat Februarie 25, 2020 Acum 32 minute, alex.alexey a spus: Mersi fain, Geo. De aici aveam de cand sa o comand sau pe ebay ca si acolo au magazin. Nu-i pt ce. Stateam si eu geana pe cateva siteuri anul trecut pt un set de jante pe "vaporul" de familie si eram in tema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.alexey Postat Februarie 26, 2020 Autor Share Postat Februarie 26, 2020 Acum 20 ore, george05 a spus: Nu-i pt ce. Stateam si eu geana pe cateva siteuri anul trecut pt un set de jante pe "vaporul" de familie si eram in tema. Le-am lăsat mesaj ieri. Din pacate vand doar la set... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.alexey Postat Martie 1, 2020 Autor Share Postat Martie 1, 2020 Salutare! Ca tot vorbeam de jante, din pacate, nu am reusit sa-mi cumpar modelul pe care mi l-am dorit, deoarece cei de la XXR vand doar set iar ceva SH nu am gasit. Asa ca a trebuit sa cumpar un Japan Racing JR11, foarte asemanator cu XXR,. Daca stau bine si ma uit la ele, diferenta este doar in centrul jantei, la butuc. Mi-ar fi placut mult xxr-ul black chrome. Japan-ul l-am luat cu culoarea " hyper black", iar la fel, nu vad diferente, dar putin mai concava fata de xxr. Despre motor pot sa spun ca: Piesele au ramas la un prieten bun, acolo unde si fac motorul. El a ramas sa le vopseasca, motor, cadru si alte chestii mici. Pana la vopsit, a trebuit sa le pregatesc: spalate, slefuite, degresate. Am zis ca este ultima oara cand mai slefuiesc un motor. Bascula am inceput-o si pe ea. Am avut ceva probleme cand am cumparat bascula monobrat, abia dupa o saptamana mi-am dat seama ca imi lipseste suportul de etrier, el nefiind montat pe monobrat. I-am trimis mesaj tipului dar nu mi-a mai raspuns. " baiat fain" Am stat cateva luni pana am gasit un suport de etrier, am tot intrebat prin Ro, prin Nemtia. Nimic. Intr-un final am gasit aici la cineva. Acolo trebuie sa fac ceva modificari la etrier, fiind dual brake. Trebuie sa anulez un furtun si sa leg cele doua intrari. Exemplu poza: Am avut o mica surpriza cand am inceput sa curat si sa slefuiesc motorul. Mi-am zis... aici trebuia sa fie o serie. Da, cand am cumparat motorul, m-am uitat doar la seria de cadru, am vazut ca e ok iar la cea de pe motor nu m-am mai uitat. Am zis ca "deh", neamt, nu face el cacaturi. Intr-un fel imi convine, daca o sa fie sa schimb motorul, nu trebuie sa-l mai trec in acte. Iar restul de piese, puse bine: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Martie 1, 2020 Share Postat Martie 1, 2020 Noah aia da munca de chinez batran, sa slefuiesti un motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Martie 1, 2020 Share Postat Martie 1, 2020 (editat) Deci japanracing pana la urma. Hehe! Treaba buna. Bravo pt munca depusa si spor in continuare. Editat Martie 1, 2020 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.alexey Postat Martie 29, 2020 Autor Share Postat Martie 29, 2020 Multumesc frumos pentru aprecieri! Nu am mai avut de ales si a trebuit sa aleg Japan, dar nu sunt dezamagit. A venit si arata chiar bine. Nu am mai avut nici timp sa scriu prea mult pe forum. Revin cu ceva poze. S-au montat in mare parte piesele pe cadru. Inainte sa montez motorul s-a facut un reglaj la tacheti, s-a facut un intinzator manual, din cel original. Intinzatorul avea joc foarte mare, iar in sarcina incepuse sa se auda un sunet foarte urat in motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Martie 30, 2020 Share Postat Martie 30, 2020 Inceep sa capete forma, sunt curuios la final cum va arata, oricand as conduce un astfel de motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate