MareleS Postat Martie 6, 2020 Share Postat Martie 6, 2020 Salut,ce parere aveti despre firma hein gericke, ma intereseaza echipamentul din piele in special pantalonii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ilie.ardeias Postat Martie 6, 2020 Share Postat Martie 6, 2020 Piele groasa si de buna calitate.Pantalonii stau in picioare fara a fi imbracati Sent from my iPhone using Tapatalk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Martie 6, 2020 Share Postat Martie 6, 2020 Salut, Am o pereche de manusi de la ei. Cred ca le am de mai bine de 15 ani. Se prezinta ca in prima zi, mai putin exteriorul care este decolorat de soare. Si acum sunt cele mai comode manusi pe care le am. Despre restul echipamentelor nu stiu sa-ti spun mare lucru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate