Seba1974 Postat Martie 8, 2020 Share Postat Martie 8, 2020 Salutări tuturor. Am permisul de motocicletă de câțiva ani timp în care am condus foarte rar o motocicletă. Acum aș dori să conduc în mod regulat una, și aș dori să învăț de la profesioniști care sunt best practice-rile, Altfel încât să fac tot ce stă în controlul meu pentru a preveni și evita evenimentele neplăcute. Vă rog să-mi recomandați persoane sau firme care realizează astfel de cursuri și care chiar știu ce să te învețe și mai ales cum să te învețe. As dori recomandare pe cine considerati cei mai buni. Vă mulțumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Martie 9, 2020 Share Postat Martie 9, 2020 Vezi cursul facut de Marius Bacila, Rideracademy e site ul. Are un curs de road safety, la fix pentru incepatori. Apoi, mai ai la Ata, curs de 3 zile, dar ala ar fi indicat dupa ce t3 prinzi nitel de cum sta treaba. Si Scoala moto Ami, are un curs, ce este o extindere a ce inveti in scoala. Bafta, ochii in 4, gazul controlat, si vei fi bine:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate