Sari la conținut

Seba1974

Membru
  • Număr conținut

    19
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Otopeni
  • Motocicleta
    Yamaha R3

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Suzuki Bandit 650

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Seba1974's Achievements

  1. Salutari ... Trebuie sa schimb anvelopele și am găsit cel mai bun preț la Supercorsa SP la cei de la https://anvelopemoto.eu/ dar mi-au spus telefonic ca durează minim 2 săptămâni ... iar eu nu mai am cauciuc pt 2 săptămâni de track day. Unde as mai putea gasi Supercorsa SP sau Dunlop Q4 pe stoc? Ce furnizori recomandați? Cine eate importatorul Dunlop, știți cumva? multumesc anticipat. Obligatoriu cu factura pt decontare pe firma... Apropo, aveti feedback despre seriozitatea celor de la anvelopemoto.eu?
  2. Opinii despre profesionalismul celor de la Motto Brasov? Am la un Yamaha R3 de facut doar revizie de ulei si filtru si imi curge un amortizor (care ar trebui rezolvat pe garanție). Ma pot duce la ei sau mai bine la Bucuresti?
  3. Citind topicul am inteles ca Oxford oferă o calitate f buna. Care model de la ei este de top (cel mai rezistent si recomandat pt toamna) si de unde pot cumpara de pe stoc in Bucuresti (ideal daca e prin zona de Nord), fara sa aștept comanda pe online? Pt Yamaha R3 ce mărime recomandati? Multumesc anticipat ...
  4. Salut, unde in Bucuresti sau Otopeni pot gasi pe stoc echipament pt ancorare moto pe platforma (ideal sa fie deschis și samabata). multumesc anticipat.
  5. Merg pe “made in Germany”. Un link interesant despre remorci de 750 kg ... urcare moto pe remorca fara ajutor
  6. Am găsit pe stoc o remorcă marca stema . aveți cumva referințe despre calitatea lor?
  7. Salutari. Doresc sa cumpăr o remorca pt transport moto de 180 kg (as lua una cu 3 posturi pt ca nu se știe cand ne cuplam mai mulți la drum...). Ce model recomandati, la ce aspecte sa fiu atent (ce conteaza semnificativ in utilizare) si de unde pot achiționa (noua ca sa pot deconta pe firma). Si preferabil sa nu dureze mai mult de 1 saptamana livrarea... Multumesc anticipat.
  8. Salutări tuturor. Am permisul de motocicletă de câțiva ani timp în care am condus foarte rar o motocicletă. Acum aș dori să conduc în mod regulat una, și aș dori să învăț de la profesioniști care sunt best practice-rile, Altfel încât să fac tot ce stă în controlul meu pentru a preveni și evita evenimentele neplăcute. Vă rog să-mi recomandați persoane sau firme care realizează astfel de cursuri și care chiar știu ce să te învețe și mai ales cum să te învețe. As dori recomandare pe cine considerati cei mai buni. Vă mulțumesc anticipat.
×
×
  • Creează nouă...