edward_zone Postat Aprilie 12, 2020 Share Postat Aprilie 12, 2020 (editat) Salut, Pe unde mai găsim deschis, pe vremurile astea triste, pentru un schimb de anvelope moto? Mulțumesc. Editat Aprilie 12, 2020 de edward_zone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Aprilie 12, 2020 Share Postat Aprilie 12, 2020 Avand in vedere ca noua ordonanta militara autorizeaza functionarea service-urilor, banuiesc ca trebuie sunat si intrebat pentru confirmare/programare. Eu am avut o experienta placuta cu RAMS Motorsport, insa au atelierul in Otopeni. Daca ai nevoie de anvelope, eu ii recomand pe cei de la anvelopemoto.eu. Scoruri foarte bune, livrare rapida si pneuri cu DOT recent (e drept ca am comandat modele care au aparut la sfarsitul anului trecut). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edward_zone Postat Aprilie 12, 2020 Autor Share Postat Aprilie 12, 2020 (editat) Am luat Michelin PR5 de la Red Motors (cred ca sunt aceeași) cu DOT 2020. Caut mai în Ploiești sau în apropiere. Mulțumesc Editat Aprilie 12, 2020 de edward_zone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Aprilie 12, 2020 Share Postat Aprilie 12, 2020 (editat) In Ploiesti, incearca la Motofly (ii gasesti usor, Search Google). Sunt seriosi. Si eu Michelin Road 5 (de la seria asta au renuntat la apelatia... Pilot), insa varianta GT. Iar la scuter, Michelin CityGrip 2. Iar RedMotors sunt altii. Editat Aprilie 12, 2020 de pierrotlefou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edward_zone Postat Aprilie 13, 2020 Autor Share Postat Aprilie 13, 2020 Ii stiu pe cei de la MotoFly, numai ca ultima oara nu au putut sa echilibreze roata spate care are prindere doar pe o parte. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Aprilie 13, 2020 Share Postat Aprilie 13, 2020 Acum 9 ore, edward_zone a spus: Ii stiu pe cei de la MotoFly, numai ca ultima oara nu au putut sa echilibreze roata spate care are prindere doar pe o parte. Multumesc. Pai poate te redirectioneaza ei catre altii. Ca de-aia sunt in bransa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate