O&C Postat Mai 22, 2020 Share Postat Mai 22, 2020 Hello! Suntem studente la Facultatea de Litere- Comunicare si relatii publice si avem de realizat un proiect despre comunitatea de motociclisti. In vederea efectuarii acestui proiect, am facut un interviu adresat membrilor acestei comunitati. Ne-ar fi de mare ajutor daca ne-ati acorda putin timp pentru a completa acest interviu. Va multumim anticipat si speram ca intrebarile au fost relevante subiectului. De asemenea, daca mai aveti sugestii nu ezitati sa ni le adresati. https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSefqeIR7BPQAOW4VKybfD3XAEOf5VnMwWzG5DZ9P_ieBgW0Hw/viewform?usp=sf_link Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Mai 22, 2020 Share Postat Mai 22, 2020 Postați și voi un rezumat la final să vedem și noi ce ați realizat. Întrebările sunt așa și așa, nu foarte relevante. Era să mă plictisesc după 7-8 întrebări. E greu să menții atenția cuiva, dar cred că voi sunteți (viitori) specialiști în comunicare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Mai 22, 2020 Share Postat Mai 22, 2020 Plus ca intrebarile sunt orientate catre "grupurile moto". Exista multi motociclisti care calatoresc solo, nu frecventeaza grupuri sau intruniri moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
O&C Postat Mai 22, 2020 Autor Share Postat Mai 22, 2020 2 minutes ago, Tornada said: Postați și voi un rezumat la final să vedem și noi ce ați realizat. Întrebările sunt așa și așa, nu foarte relevante. Era să mă plictisesc după 7-8 întrebări. E greu să menții atenția cuiva, dar cred că voi sunteți (viitori) specialiști în comunicare. Multumim mult pentru completarea interviului si pentru feed-back. Vom tine cont de sugestie si vom imbunatati. Cat despre proiectul final il vom posta si aici saptamana viitoare cand va fi gata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Mai 22, 2020 Share Postat Mai 22, 2020 "Comunitate moto" se refera la un grup de prieteni care merg impreuna. Degeaba va completeaza voua 100 de motociclisti care nu se cunosc intre ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate