Papa_Bear Postat Mai 27, 2020 Share Postat Mai 27, 2020 (editat) O intrebare: Janta fata este mai ingusta decat janta spate... Ce repere ti-ai luat?... daca ai facut fata de buza jantei este normal sa existe diferente... te-ai asigurat ca centrele cailor de rulare ale jantelor sunt coliniare si paralele cu axa longitudinala a motocicletei?? Mi se pare cam ciudat topicul... de unde ti-a venit ideea masuratorilor? Editat Mai 27, 2020 de Papa_Bear Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silv_mar2000 Postat Mai 27, 2020 Autor Share Postat Mai 27, 2020 Pai prin măsurătorile astea am vrut sa verific ce spui tu. (dacă centrele cailor de rulare sunt coliniare sau au aceiași axa plus verificarea aceleiași axe și în plan vertical adică sa nu fie rotile în X sau în caz mai bun V Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Mai 27, 2020 Admin Share Postat Mai 27, 2020 Acum 12 ore, Lucian_M a spus: Ultima întrebare: chiar nu găsești un mecanic bun prin zonă? @Silv_mar2000, exact aceeasi intrebare ti-as pune-o si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate