wkndiaz Postat Iunie 19, 2020 Share Postat Iunie 19, 2020 Salutare, detin un CBR 125 din 2004 si in ultimul timp incepe sa-mi patineze ambreiajul. Patineaza in prima treapta la plecare (initial credeam ca este maneta care are un joc de 1 cm sus jos, si cablul de jos care leaga de ambreiaj este maleabil) Recent am observat ca patineaza si in 3-4 la 7.500 rot/min. + La drumuri lungi de ex Galati-Iasi la orice denivelare la viteza patineaza, si se tureaza in gol, pana nu iau mana din gaz nu revine. As vrea sa inlocuies ambreiajul si cablul/sufa/mantaua. Asta ar rezolva? Daca da inafara de kit de ambreiaj sufa/cablu/manta si ulei mai este necesar altceva? Va multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wkndiaz Postat Iunie 19, 2020 Autor Share Postat Iunie 19, 2020 Adica placutele? Am vazut kit la 400 de RON, am vazut 2 tipuri de placute, in numar de 4 si in numar de 6. Mda, cel mai bine ma duc la un mecanic sa-mi spuna ce si cum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 19, 2020 Share Postat Iunie 19, 2020 recomandat este sa schimbi discurile de friciune si cele metalice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 19, 2020 Share Postat Iunie 19, 2020 @Christian 1 kit complet implica si arcurile. care nu sunt obligatorii decat daca sunt sub toleranta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate