ionut david Postat Iunie 25, 2020 Share Postat Iunie 25, 2020 salut, daca a fost cineva recent in zona Murighiol/Dunavat, ceva recomandari pentru locuri cu mancare buna, deschise in perioada asta. merci, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miky493 Postat Iunie 26, 2020 Share Postat Iunie 26, 2020 Salut!Recomand Pensiunea Andely din Dunavatul de Jos.Mancare foarte buna,dar trebuie sa spuneti din timp ce vrei sa servici la masa,deoarece o face pe loc si dureaza ceva timp.De exemplu:la micul dejun,spuneam ce vrem sa servim la pranz,iar la pranz stabileam cina! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Iunie 26, 2020 Share Postat Iunie 26, 2020 Parca este pacat sa ajungi in Delta si sa mananci pui (eventual ciorba de burta ). Ciocani din poarta in poarta si tot gasesti ceva. Eu am am gasit, vis a vis de pensiunea unde stateam, care nu oferea mancare, niste chiftelute de peste grozave, aia aveau in casa !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate