Sari la conținut

miky493

Membru
  • Număr conținut

    106
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    VN
  • Motocicleta
    mean streak
  • Numar Moto
    .....
  • Club
    nu

Informații profil

  • Motociclete detinute
    2

Vizitatori Recenți Profil

875 citiri profil

miky493's Achievements

  1. Multumesc pentru amabilitate Lucian!Ne-am mai intalnit pe la intruniri.Am rezolvat cu coletul!O seara buna! Multumesc!O seara linistita!
  2. Se pare ca deviem de la subiect!.....In legatura cu cititul pe forum sa stii ca,citesc ceea ce ma intereseaza si nu fac afirmatii gratuite de dragul conversatiei. Iar cand am spus ca,motociclistii sunt oameni deosebiti si am un mare respect pentru aceasta breasla,am facut-o deoarece traiesc printre ei si stiu ca oricand,oriunde as fi,ma pot baza pe ei!Probabil,stând cu ei ,,nu prea am citit chestii pe forumul asta”......Si apropo,.....chiar sunt un optimist incurabil! Rog frumos un moderator sa închida aceasta postare.Va multumesc!
  3. Daca asta ai inteles este strict parerea ta!.....Dar sa stii ca ti-o respect.
  4. Nu da cu virgula!......Domnul de la Botosani trebuia sa mearga la Tulcea si sa imi lase pachetul in Vrancea.Dar din nefericire pentru mine,domnul este comod si nu binevoieste sa il trimita cu curierul si nici nu mai merge la Tulcea.De asta am apelat la cineva din Botosani,ca de altfel,ar fi trebuit sa merg personal pana acolo.Am nevoie de acel far pentru a-mi pune motocicleta la punct pana incepe sezonul. Oricum va multumesc tuturor! Motociclistii sunt oameni deosebiti si am un mare respect pentru aceasta breasla.
  5. Va multumesc tuturor pentru interes.Mi-a trimis pm un coleg motociclist din Botosani,care a fost dispus sa ma ajute! Rog moderatorii sa inchida acest topic!
  6. Va salut dragi colegi motociclisti!Am o problema pe care nu o pot rezolva decat cu ajutorul vostru.Ma poate ajuta doar un coleg din Botosani sau din zona.Un prieten mi-a cumparat un far din Germania si la trimis in tara pe cineva care sta la 20 de km de Botosani.Persoana respectiva trebuia sa mearga la Tulcea si sa imi aduca si farul,dar a zis ca nu mai vine si nici nu doreste sa il puna la curierat.Mi-a spus sa ma duc eu sa il iau si.....va dati seama,ca nu face farul cat drumul pana acolo.As dori,daca este un coleg binevoitor,sa mearga la acest domn,sa ia farul si sa mi-l trimita pe curierat,iar eu platesc tot,inclusiv combustibilul consumat,deranjul,etc.Daca este un coleg care ar putea sa ma ajute raman recunoscator.As lasa numarul de telefon aici,dar nu stiu daca este ok,asa ca,daca este cineva care ar putea sa ma ajute,astept un pm si ii voi da toate detaliile!Va doresc un sezon fara evenimente si asfalt uscat!
  7. Cand te hotarasti sa iti achitionezi o motocicleta,consider ca ar trebui sa te ghidezi dupa niste criterii,pe care nu le stie nimeni,decat tu!......Si anume:Ce vrei sa faci cu ea,ce buget ai,ce inaltime si greutate ai,etc....Si nu uita,ca peste o perioada de timp,o sa vrei sa o schimbi deoarece iti va ramane mica.Incearca sa iei legatura cu colegi motociclisti din zona ta si roaga-i sa te lase sa stai in sa,ca sa iti faci o idee,daca iti vine bine sau nu.Toti am fost ca tine,dar pana la urma alegi cu sufletul,nu ce spun eu sau altcineva!In alegerea unei motociclete este ca atunci cand iti alegi o femeie.......Ce imi place mie,pe tine s-ar putea sa nu te dea pe spate! :).........Nu pot sa iti spun decat succes!
  8. Salut!Nu ai de umblat,decat la politie.Acolo se plateste o taxa de apro.30 de lei,pentru pastrarea numarului.Nu mai stiu exact daca iti trebuie si documente sau nu,dar oricum,nu te doare mana sa iei o copie dupa cartea motocicletei,certificat,act de vanzare-cumparare,buletin.Succes!
  9. Salut!Recomand Pensiunea Andely din Dunavatul de Jos.Mancare foarte buna,dar trebuie sa spuneti din timp ce vrei sa servici la masa,deoarece o face pe loc si dureaza ceva timp.De exemplu:la micul dejun,spuneam ce vrem sa servim la pranz,iar la pranz stabileam cina!
  10. Salut!Am cumparat asa ceva cu un prieten acum 2 ani,dar nici acum nu l-am montat!Prietenul,a facut proba la acest tracker si din cate mi-a spus,chiar merge f bine.Dar pretul din site-ul pus de tine este foarte mare in comparatie cu aprox.100 de lei,cat am dat noi pe ele,de pe ebay!Seara buna!
  11. Am patit aceeasi probleba acum 6 ani,dupa ce am cumparat o motocicleta si am vurut sa ii fac schimbul de ulei,ca tot omul!Am dat capacul de la baie jos si am mers la meserias.Nu a putut sa imi incarce cu sudura si sa imi refaca filetul deoarece,mi-a spus ca este din antimoniu si nu se poate.Solutia salvatoare a venit tot din partea meseriasului.A dat alt filet,cu un numar mai mare si binenteles mi-a dat si surubul potrivit pentru acea dimensiune.Mentionez ca motocicleta functioneaza si in ziua de azi cu acel surub,chiar daca nu mai are acel magnet,cum este surubul original.Este o problema destul de delicata si care trebuie sa rezolvata cu simt de raspundere,asadar sfatul meu este sa mergi la un meserias!Succes!
  12. miky493

    Kawasaki Vulcan

    Salutare tuturor!De anul trecut sunt posesorul unui Kawasaki vn1500 mean streak din 2002.Sunt interesat de un sissy bar(poate fi doar suportul,fara pernuta).Daca este cineva care are asa ceva,va rog sa imi lasati mesaj aici sau PM.Va multumesc!
×
×
  • Creează nouă...