Sageata89 Postat Iulie 7, 2020 Share Postat Iulie 7, 2020 Salut am si eu nevoie de un sfat/indrumare ! Am probleme cu acest bord unde se pare ca el functionaza perfect mai putin cifrele ce par a se aprinde doar pe jumatate in rest functioneaza normal ! Un electronist unde as putea repara? Sau de unde as putea gasi un alt bord gen Yamaha sau asemanator ? As prefera sa il repar ca...arata bn la locul lui !dar sunt deschis spre alte variante ! Derbi Mulhacen 659 (asemanare /compatibiliate cu Yamaha xt660 ...zic eu ) video-1593545842.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai c Postat Iulie 7, 2020 Share Postat Iulie 7, 2020 folia aia din prima poza e cam desprinsa;cel mai simplu ar fi sa pui pe ea ceva presiune cind o remontezi ;sau sa gasesti care mai repara borduri sau alte afisaje la masini Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate