Raulb97 Postat Iulie 12, 2020 Share Postat Iulie 12, 2020 Salutare tuturor Detin o motoreta carpati de 1965 am reconditionato insa mam blocat la instalatia electrica . As avea nevoie de ajutor daca se poate cu o schema electrica . Multesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Iulie 12, 2020 Share Postat Iulie 12, 2020 Acum 24 minute, Raulb97 a spus: am reconditionato insa mam blocat la instalatia electrica . am reconditionat-o* m-am blocat* Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Iulie 12, 2020 Share Postat Iulie 12, 2020 Acum 52 minute, xt600 a spus: am reconditionat-o* m-am blocat* Asa zii, ai ajutat de ai incurcat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Iulie 12, 2020 Share Postat Iulie 12, 2020 Acum 3 minute, Djenavar a spus: Asa zii, ai ajutat de ai incurcat. Te las pe tine.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raulb97 Postat Iulie 12, 2020 Autor Share Postat Iulie 12, 2020 Motoreta stateă in magazie a fost a tatalui .. tatalui meu si mam gandit sa o fac.... Daca ai chef de mistocăreli nam nevoie de ajutoru tau multumesc. Asa raspunsuri sa primesti ai tu de la alti cum am primit eu multumesc frumoa o zi faina sa ai Acum 53 minute, taong_mapagbiro a spus: Incearca aici : http://www.mobra.ro/index.php?p=galerii&p_title=Anexa+la+Manual+Carpati+Super+-+Ilustratii+-+1965&p_type=detalii&galid=26 Multumesc de ajutor ma apuc sa fac legaturile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate