eViLiZeD Postat Iulie 13, 2020 Share Postat Iulie 13, 2020 (editat) Salutare, Aș dori să achziționez șaua din imagine. -Aveți careva așa ceva de vânzare? -Aveți idee dacă există importatori de asemenea șei în România? -Există o firmă europeană să producă așa ceva? Merci anticipat! Editat Iulie 13, 2020 de eViLiZeD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeKados Postat Iulie 13, 2020 Share Postat Iulie 13, 2020 (editat) Metric motion este importator in ro pt sei mustang. Eu mi-am luat de la ei pt vn800 si consider ca este cea mai buna investitie pe care puteam sa o fac Editat Iulie 13, 2020 de GeKados Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eViLiZeD Postat Iulie 13, 2020 Autor Share Postat Iulie 13, 2020 Acum 11 minute, GeKados a spus: Metric motion este importator in ro pt sei mustang. Eu mi-am luat de la ei pt vn800 si consider ca este cea mai buna investitie pe care puteam sa o fac Cât a fost prețul transportului? Sau a venit la prețul de pe site-ul american? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeKados Postat Iulie 13, 2020 Share Postat Iulie 13, 2020 Nu stiu exact pt ca nu a fost cotat separat. Dar a fost decent din punctul meu de vedere. Cel mai bine suna la ei sau trimite un mail si maine cred ca ai raspunsul. Sunt foarte prompti baietii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Iulie 14, 2020 Share Postat Iulie 14, 2020 Eu zic sa ceri un pret pentru sa construita de la zero si celor de la Motovis, Ploiesti. Fac si sei de la zero. Au site, date contact acolo gasesti, si poze cu alte sei facute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eViLiZeD Postat Iulie 14, 2020 Autor Share Postat Iulie 14, 2020 Acum 3 ore, Adrian M. a spus: Eu zic sa ceri un pret pentru sa construita de la zero si celor de la Motovis, Ploiesti. Fac si sei de la zero. Au site, date contact acolo gasesti, si poze cu alte sei facute. Ai făcut tu? E mai ieftin decât una gata făcută? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Iulie 15, 2020 Share Postat Iulie 15, 2020 Acum 21 ore, eViLiZeD a spus: Ai făcut tu? E mai ieftin decât una gata făcută? Eu am 3 sei modificate la ei! Toate au fost foarte ok. Le-au facut dupa cerintele mele. Este important sa stii ce vrei. De un an, fac sei pe cadru de fibra, cu spuma turnata. Am fost la ei la atelier, mi-au aratat materialul, si o sa in lucru. E foarte misto, practic el iti poate da orice forma vrei tu. SI ...suuuper misto spuma aia! Cu siguranta va fi mai buna vs cea stock. Eu zic sa uiti de cea stock , si sa cauti sei aftermaket facute pentru touring. Vezi Corbin, Mustang. Apoi alegi un model, si vb ce pret ar ajunge, sa iti faca una de la zero. Apoi analizezi cost vs rezultat, si decizi singur cat cum, daca merita. Sau, da, metricmotion, iti pot aduce si ei sei aftermarket, daca nu vrei sa te complici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eViLiZeD Postat Iulie 20, 2020 Autor Share Postat Iulie 20, 2020 La 15.07.2020 la 9:29, Adrian M. a spus: Eu am 3 sei modificate la ei! Toate au fost foarte ok. Le-au facut dupa cerintele mele. Este important sa stii ce vrei. De un an, fac sei pe cadru de fibra, cu spuma turnata. Am fost la ei la atelier, mi-au aratat materialul, si o sa in lucru. E foarte misto, practic el iti poate da orice forma vrei tu. SI ...suuuper misto spuma aia! Cu siguranta va fi mai buna vs cea stock. Eu zic sa uiti de cea stock , si sa cauti sei aftermaket facute pentru touring. Vezi Corbin, Mustang. Apoi alegi un model, si vb ce pret ar ajunge, sa iti faca una de la zero. Apoi analizezi cost vs rezultat, si decizi singur cat cum, daca merita. Sau, da, metricmotion, iti pot aduce si ei sei aftermarket, daca nu vrei sa te complici. Càt a durat în medie construirea unei șei la ei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Iulie 20, 2020 Share Postat Iulie 20, 2020 Acum 47 minute, eViLiZeD a spus: Càt a durat în medie construirea unei șei la ei? Eu n-am facut o de la zero, eu am modificat doar. De aia si spuneam, vorbeste cu ei, plecand de la un model dat-poza. Cat le ia plus ce bani vor. Cea postata de tine te ajunge cca 800 euro, livrata. Vezi ce zic si ei, si tragi singur concluziile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eViLiZeD Postat Iulie 20, 2020 Autor Share Postat Iulie 20, 2020 Acum 10 ore, Adrian M. a spus: Eu n-am facut o de la zero, eu am modificat doar. De aia si spuneam, vorbeste cu ei, plecand de la un model dat-poza. Cat le ia plus ce bani vor. Cea postata de tine te ajunge cca 800 euro, livrata. Vezi ce zic si ei, si tragi singur concluziile. Merci fain de sfaturi, dacă dai pe la Sibiu ai o bere/ladă la rece. Am să mă interesez și dacă iese ceva vă țin la curent! PS: ai PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Iulie 21, 2020 Share Postat Iulie 21, 2020 Acum 8 ore, eViLiZeD a spus: Merci fain de sfaturi, dacă dai pe la Sibiu ai o bere/ladă la rece. Am să mă interesez și dacă iese ceva vă țin la curent! PS: ai PM. Iti dau reply indata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate