Bonzoo Postat Iulie 23, 2020 Share Postat Iulie 23, 2020 7salut. acest scooter este pe strada mea in acelasi loc de vreo 2 luni. am tot intrebat daca stie cineva al cui este si nimic. am zis sa scriu aici poate il cunoaste cineva si il cauta. Locatia actuala este in Cluj Napoca strada o voi specifica celui ce cunoaste scooterul sa nu cumva sa dau vreo idee si nr de inmatriculare este AB96BIS. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 23, 2020 Share Postat Iulie 23, 2020 mi se pare mie sau ghinodul nu e blocat? vezi poate are vreo hartie in torpedo daca sunt fara cheie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mickey20 Postat Iulie 23, 2020 Share Postat Iulie 23, 2020 Dupa postarea asta, de maine nu o sa il mai vezi :))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bonzoo Postat Iulie 24, 2020 Autor Share Postat Iulie 24, 2020 La 23.07.2020 la 7:00, Cavaleru a spus: mi se pare mie sau ghinodul nu e blocat? vezi poate are vreo hartie in torpedo daca sunt fara cheie nu este blocat! contactul nu pare spart... La 23.07.2020 la 7:31, Mickey20 a spus: Dupa postarea asta, de maine nu o sa il mai vezi :))))) este aici inca, din cauza asta nu am dat numele strazii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate