Andrei74 Postat Iulie 29, 2020 Share Postat Iulie 29, 2020 Salutare, am un ktm 300cc 2t și îmi baga uleiul din cutie în camera de ardere, si după îl scoate pe tobă! Ce problemă ar avea, dacă știe cineva să-mi răspundă va rog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat August 8, 2020 Share Postat August 8, 2020 Semeringul de la ambielaj. Un semering de 10 lei, dar pentru care dai jos toata partea dreapta a motorului si muncesti 4 ore. Si-ti mai trebuie si scule specifice (blocator de oala de ambreiaj sau pistol pneumatic de impact ca sa dai jos ultima piulita de pe ambielaj). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sbk750 Postat August 8, 2020 Share Postat August 8, 2020 daca n-ai scule si umpic de experienta nu te baga , o sa strici ceva , ar fii pacat . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate