alex777 Postat August 4, 2020 Share Postat August 4, 2020 Salut! am schimbat recent placutele de frana fata, am aerist dar pistonasele nu sunt iesite egal, frana tine este normal, o sa am probleme? uzura inegala? yamaha fz6 fazer s2 fara abs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex777 Postat August 4, 2020 Autor Share Postat August 4, 2020 (editat) pistoanele de pe partea stanga au iesit mai mult lucreaza toate, nu sau sincronizat Editat August 4, 2020 de alex777 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat August 4, 2020 Share Postat August 4, 2020 Citat De obicei, cu ocazia asta se scot pistonasele si se curata bine cu alcool tehnic. Inclusiv garniturile de praf Ce conteaza cel mai mult la capitolul curatat e stratul de oxid care se creeaza in spatele garniturilor de etansare. Oxidul ala strange prea tare garnitura de etansare pe pistonas ingreunand culisarea acestuia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat August 4, 2020 Share Postat August 4, 2020 fa un servis la etrieri, oricum trebuie curatate pistonasele la fiecare schimb de placute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate