Cristi Marc Postat August 10, 2020 Autor Share Postat August 10, 2020 (editat) Nu evit, foarte bine daca gasesc ceva cu ABS, dar Ninja-urile pe care le-am gasit atunci nu aveau niciunul, sau care aveau din pacate erau cazute cam tare pe jos. Editat August 10, 2020 de Cristi Marc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat August 10, 2020 Share Postat August 10, 2020 Acum 5 ore, Cristi Marc a spus: Nu are ABS, este fara. deci sa revin, Kawa Ninja 400 are ABS. cel putin pe care-l am eu in ograda are ABS si e ABS de fabrica, nu aftermarket PS. nu as crede sa fie Ninja 400 fara ABS, e un model nou, si normele Europene te obliga sa fie cu ABS, altfel nu se omologheaza.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat August 10, 2020 Share Postat August 10, 2020 Si 300-le meu are, dar aveam posibilitatea si sa nu aiba, o varianta mai ieftina cu ~500 eur. Acum 2 ore, taong_mapagbiro a spus: Ai facut si un flic-flac cand ai culcat mobra ? Sau doar i-ai cantat ceva de leagan ? De leagan colegu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi Marc Postat August 10, 2020 Autor Share Postat August 10, 2020 Ma refer ca la 250-urile pe care le vedeam, nu aveau. multumesc tuturor pentru opinii! O sa aleg dintre Ninja 400 sau CBR500r. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate