Lup69 Postat August 10, 2020 Share Postat August 10, 2020 Plimbare de sambata, foarte aglomerat, cand vor face ceva cu drumul de la iesirea din Slanic?? Am incercat sa ne odihnim undeva la umbra dar ...am considerat ca ne sta mai bine in miscare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat August 15, 2020 Share Postat August 15, 2020 Te referi la drumul catre Poiana Sarata? cum mai este? l-am facut acum 10-11 ani si era practicabil, incerc sa aflu dar nu am reusit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat August 18, 2020 Autor Share Postat August 18, 2020 Da, eu nu m-am riscat, daca eram cu F-ul l-as fi facut, dar cu asta mare nu prea aveam chef...am avut vreo doua experiente in alte weekend-uri si am hotarat ca trebuie menajata si motocicleta si pasagera... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate