VerSo930 Postat August 16, 2020 Share Postat August 16, 2020 Salutare, Sunt posesorul unui Kawasaki z750 din 2008 de cateva luni. De cateva saptamani am probleme cu scurgerile de ulei pe la garnitura de cauciuc de la capacul motorului. Garnitura a fost schimbata, am strans cele 3 suruburi de pe partea cu filtrul de aer(pe acolo dadea ulei in special) iar acum a inceput sa dea pe partea din fata.. Se poate sa fie legat de supape? E ca si cum ar fi o presiune foarte mare iar uleiul edte fortat sa iasa pe undeva.. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat August 16, 2020 Share Postat August 16, 2020 + că strângând șuruburile excesiv și/sau în ordine incorectă se deformează capacul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat August 16, 2020 Share Postat August 16, 2020 Acum 3 ore, john17 a spus: + că strângând șuruburile excesiv și/sau în ordine incorectă se deformează capacul. nu se poate asa ceva ... adica trebuie stranse ca la motoGP? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VerSo930 Postat August 17, 2020 Autor Share Postat August 17, 2020 16 hours ago, GoodKat said: Daca te referi la capacul valvelor, nu, problema poate apare din urmatoarele motive: - garnitura ciupita - garnitura instalata prost - suruburi stranse aiurea. Suruburile de sus se strang intr-o anumita ordine, si posibil in doua trepte. Cauta manual motocicletei si vezi secventa de strangere. De altfel, neaparat trebuie curatata suprafata foarte foarte bine, atat a chiulasei cat si a capacului. Spor! Multumesc pentru raspuns O pot face acasa treaba asta? Adica.. trebuie dat motorul/radiatorul jos? Cat despre garnitura, am cautat pe net un magazin online in RO dar au doar chestii basic (bujii, placute etc..) Voi de unde cumparati piese ? Merci, o zi buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat August 17, 2020 Admin Share Postat August 17, 2020 Din ce știu, trebuie lăsat motorul din prinderi, ca să poți avea acces la capac. La cum pui intrebarile, te sfatuiesc să apelezi la un mecanic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat August 17, 2020 Share Postat August 17, 2020 (editat) Nu-i aia garnitura! E mai bine să te abții când nu îți dai seama de anumite chestii. Editat August 17, 2020 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate