theriper Postat August 24, 2020 Share Postat August 24, 2020 Salut, ieri am vrut sa verific daca carburatorul meu este in regula de tot de tine de mizerie in el si i am facut o inspectie. La instalarea lui inapoi pe moto am insurubat toate cele inafara de cablul de acceleratie care intra in acesta, problema este ca, cablul intra cum trebuie in carburator, se infileteaza cum trebuie, dar cand ii dau in gaz, cursa se duce aproximativ un sfert si ramane intr-un fel blocata si nu revine la pozitia ei initiala. Am incercat sa ma uit daca iese cablul de acceleratie, daca este blocat acolo in canalul acela dar nu, el sta ca si cum ar fi stat un cablu de acceleratie normal intr-un carburator, este un mikuni probabil 22,24 mm. Are idee cineva sau a avut parte de aceasta chestiune? Multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat August 25, 2020 Share Postat August 25, 2020 E cu șubăr sau cu clapetă? Alea cu șubăr mai au prostul obicei să rămână agățate de pinul ăla de ghidaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat August 25, 2020 Share Postat August 25, 2020 ala e, shubarul desfa-i capacul si monteaza-l corect, are niste ghiduri , ori nu sta cum trebuie ori n-ai nimerit cuiul pontou in gaura pe viitor verifici functionarea inainte sa montezi carburatorul pe admisie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theriper Postat August 25, 2020 Autor Share Postat August 25, 2020 2 hours ago, vis-a-vis said: E cu șubăr sau cu clapetă? Alea cu șubăr mai au prostul obicei să rămână agățate de pinul ăla de ghidaj. Cu subar, dar nu prea pot sa vad asa de bine daca chiar iese de acolo, probabil asta ar fi problema, multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat August 25, 2020 Share Postat August 25, 2020 Acum 2 ore, superbec a spus: cuiul pontou Ăla e altceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat August 25, 2020 Share Postat August 25, 2020 Acum 2 ore, vis-a-vis a spus: Ăla e altceva co-rect , am uitat cum ii zice +prea dimineata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate