Angel27 Postat Septembrie 4, 2020 Share Postat Septembrie 4, 2020 (editat) Salut! Zilele acestea am observat la motocicleta ca in viteza a 2 a si a 3 a uneori si a 4 a dupa 9 mii de turatii motorul prinde turatie mare dintr-o data si se simte o slabire a puterii, dupa cateva secunde incepe sa functioneze bine si nu stiu de la ce ar putea fi. E prima mea motocicleta, no hate. Are 18.000 de km, ulei schimbat recent Honda cbr 250r, 2013 Editat Septembrie 4, 2020 de Angel27 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Septembrie 4, 2020 Share Postat Septembrie 4, 2020 Ce ulei? Să nu fie vreun ultraslick sau altă trăsnaie pt auto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Septembrie 4, 2020 Share Postat Septembrie 4, 2020 Dacă aia sunt km reali n-ar trebui sa fie uzura plăcilor. Dacă uleiul e ce trebuie ori reglaj, ori ar putea fi arcurile obosite - mi s-a întâmplat să găsesc placi bune și arcuri obosite, dar în general la moto peste 10 ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angel27 Postat Septembrie 4, 2020 Autor Share Postat Septembrie 4, 2020 1 oră în urmă, taong_mapagbiro a spus: Uleiul nu l-am mai pus la socoteala ...daca a pus intrebarea asta am presupus ca se duce la mecanic pt orice interventie de 2 lei 1 oră în urmă, Penetru a spus: Ce ulei? Să nu fie vreun ultraslick sau altă trăsnaie pt auto. MOTUL 5100 10W40 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate