BricoForum Postat Septembrie 5, 2020 Share Postat Septembrie 5, 2020 (editat) Salutare ! Imi cer scuze daca am postat in categoria gresita. Am creat recent un forum pentru pasionatii de bricolaj, asa ca m-am gandit sa ii fac putina reclama (sper ca nu deranjeaza pe nimeni :D). Link: https://brico-forum.ro/ Asa cum am scris si pe forum, in cazul in care aveti sugestii le puteti scrie si ma voi ocupa. Astept parerile dvs. Multumiri ! Editat Septembrie 5, 2020 de BricoForum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Unreal2 Postat Septembrie 7, 2020 Share Postat Septembrie 7, 2020 Mi-am facut cont. Spor cu proiectul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BricoForum Postat Septembrie 7, 2020 Autor Share Postat Septembrie 7, 2020 Acum 20 minute, Unreal2 a spus: Mi-am facut cont. Spor cu proiectul. Salutare ! Multumesc frumos pentru sustinere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BricoForum Postat Septembrie 20, 2020 Autor Share Postat Septembrie 20, 2020 Am schimbat platforma pe care ruleaza forumul Va astept cu drag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Octombrie 14, 2020 Share Postat Octombrie 14, 2020 E down forumul @BricoForum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate