Sari la conținut

Unreal2

Membru
  • Număr conținut

    135
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2018
  • Motocicleta
    Yamaha Dragstar
  • Club
    Nu

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Unreal2's Achievements

  1. Mersi, am vorbit la SRZ, se pare ca nu fac. M-au directionat la cei de la Bardak. Da, 2 bucati. O sa incerc, sper sa nu prinda joc, o sa tot fie ridicat patul in fiecare zi. Eu ma indrept inspre categoria pana la sumo (140kg :)) ) dar patul o sa fie folosit de pitic in 90% din cazuri sau de pitic cu prietena (cand o sa fie cazul). Probabil ii pun si niste suporti pe mijloc care sa joace si rol de raft cand e patul strans. Ma mai gandesc. Multumesc frumos pentru raspuns.
  2. Vlah Spirit R. C. din Slobozia ne invita in data de 6 Aprilie 2024 la petrecerea dedicata deschiderii sezonului moto. "concerte rock live, bere și alte băuturi, grătare și nu in ultimul rând motocicletele care ne aduc atât de multă bucurie, de aceea la ora 13:00 plecam intr-o parada moto după care rămânem la o bere pana mai târziu". https://www.facebook.com/events/408058465008849
  3. Salutare, Incepand cu ora 19, la Pensiunea Andrei din sat Argeselu, nr. 248, Lions MC o sa organizeze petrecerea pentru deschiderea chapter-ului din Pitesti. Daca aveti drum prin zona, va asteapta la o bere / un vin / un suc etc.
  4. Apropo de jante... Aveti idee unde pot indrepta janta fata cu spite de la un Dragstar in Bucuresti? Am dat cu ea intr-un sant transversal si s-a strambat vreo 2mm, suficient cat sa inceapa sa trepideze sus jos de la 60km/h. Am vazut raspunsul, datorita lui am ales-o. Dar nu am gasit pe nimeni care sa foloseasca asa ceva la un pat rabatabil si de aceea am intrebat. In mod normal, ar trebui montata pe capete in partea de jos a patului.
  5. Salutare, Incearca la Atlassib, au vis a vis de Obor curieratul. Am trimis eu prin ei anvelope din Bucuresti la Timisoara si Baia Mare in urma cu cativa ani. Au venit si le-au ridicat de la locatie, a doua zi au fost livrate. A fost nevoie doar sa le infoliez si sa scriu pe ele expeditor / destinatar si numarul de bucati 1/4, 2/4 etc. Am iesit cam la jumatate de pret fata de FanCourier sau alta firma de curierat rapid.
  6. Salutare, Fac un pic de off-topic dar e posibil sa fi utilizat cineva dintre voi produsul de mai jos. Vreau sa fac un pat stil Murphy folosind o placa rotativa ca aceasta https://mam-bricolaj.ro/produs/placa-rotativa-360-155-mm-hafele Patul o sa fie 140 X 200, montat pe perete pe lungime (deasupra o sa fie un dulap). Sunt curios daca ar fi buna aceasta placa. Caut ceva mai ieftin, nu vreau sa dau 400$ pe un kit original, (deh, constrangeri financiare de inceput de an). Multumesc anticipat pentru raspuns
  7. Unreal2

    download

    Poti sa-l dai jos de aici: https://we.tl/t-1t0f0s88hH Se sterge link-ul in 7 zile.
  8. Lasa numarul. Eu am nevoie pentru Bucuresti / Calarasi / Ialomita. Am indoit janta fata intr-o groapa.
  9. https://beautyofpain.ro/ https://letsrock.ro/ Ai numarul de telefon pe site.
  10. Vorbeste cu Alex de la Beautyofpain sau cu Titus de la letsrock sa ii bage la ei in magazine in regim de consignatie. Sigur scapi repede de ei.
  11. Unreal2

    Vand miere

    Actualizez lista de mai sus cu noile tarife & produse. De asemenea, de la alta stupina pot aduce miere poliflora amestecata cu miere de rapita. Este o miere alba, groasa, zaharisita, ca untul, nu este o miere lichida. 35 lei borcanul de 800gr, adica aproximativ 1kg miere. Livrare gratuita in Bucuresti la orice gura de metrou.
  12. Vreau eu 2 daca poti sa le tii pentru mine pana pe 15.3 (sunt plecat din Bucuresti pana atunci). Mersi
  13. Cred ca am putea... Daca pui ceva de genul la cale, da-mi un mesaj, te rog. Poate reusesc sa vin.
  14. M-ai terminat, imi vine sa ma mut si eu la voi doar ca sa ma pot duce des la poligon. In Romania as lasa jumatate de salariu (ceva exagerare dar nu prea departe) ca sa pot trage cu toate armele prezentate de tine.
×
×
  • Creează nouă...