gabrieln43 Postat Septembrie 23, 2020 Share Postat Septembrie 23, 2020 Salutam toti forumistii, stie careva ce natie sunt bateriile VOLTON? Trebuie sa-mi schimb bateria si tare mult n-as vrea sa mai iau o chinezarie. Multumesc si drive safe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Septembrie 23, 2020 Share Postat Septembrie 23, 2020 ia-ti yuasa OEM , dai 150-200E pe o baterie de 10ah doar pt ca scrie japan nu china pe ea. sunt literalmente milioane de motoare care merg foarte bine cu baterii chinezesti un fabricant foarte bun de baterii este EXIDE , cu mari sanse sa fie fabricate in UE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Septembrie 23, 2020 Share Postat Septembrie 23, 2020 Asia..China Taiwan Am întrebat la magazinul care le aduce, cel din Cj. Un telefon scurt de 1 min. Enjoy The ride! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Septembrie 23, 2020 Share Postat Septembrie 23, 2020 Sunt facute prin china,evident,sunt bune, ma tin cam 3 ani, suficient pt cat costa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabrieln43 Postat Septembrie 24, 2020 Autor Share Postat Septembrie 24, 2020 Dragilor, multumesc din suflet pentru amabilitatea voastra. M-ati luminat! Nu sunt interesat decat de baterii cu codul YB30L-B (pentru ATV). Pentru motoreta chiar n-am facut rabat la calitate. Cu drag si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate