ianachim Postat Octombrie 5, 2020 Share Postat Octombrie 5, 2020 pana nu l inchid inca este de dat mai ales ca daca plecati devreme e mai liber Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Octombrie 5, 2020 Share Postat Octombrie 5, 2020 @ianachim Mai pune o data omule filmuletul ala din bulgarica cind ieseam noi pe rind din ceata .... ce momente frumoase. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 5, 2020 Autor Share Postat Octombrie 5, 2020 Acum 2 minute, Contabil a spus: @ianachim Mai pune o data omule filmuletul ala din bulgarica cind ieseam noi pe rind din ceata .... ce momente frumoase. Nu vrei sa l repetam in 2 saptamani? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Octombrie 5, 2020 Share Postat Octombrie 5, 2020 Oricind .... omule! o Hai ca l-am gasit: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedRat Postat Octombrie 6, 2020 Share Postat Octombrie 6, 2020 Am gasit ieri filmuletul asta, si am ramas foarte impresionat. Nu stiu de ce, dar mi se pare unul din cele mai bune edit-uri pe care le-am vazut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate