Jump to content

Intrebari despre a2 si motociclete


Recommended Posts

Salut! Sunt Ionuț si in cateva zile fac 18 ani si m-am gandit ca la primavara/vara sa imi cumpar o motocicleta de a2 (Honda CMX 500 Rebel) si as vrea sa stiu daca cine are sau a probat aceasta motocicleta sau ceva asemanator pentru ca la inaltimea mea (1,70) mi se pare super buna pentru mine (motocicleta are o de șa de 690 mm)

si un motor de 471 cmc care dezvolta 45cp, pe langa ca mi-a pus gheata la inima si m-am uitat la o gramada de review-uri cu aceasta motocicleta am zis sa intru pe un forum sa pun niste intrebari: Ce parere aveti de motocicleta? se potriveste 690mm si 190kg cu un pusti de 1,70 si 50+kg? (stiu sunt slabut) Ce sfaturi aveti pentru un incepator ca mine in cazul in care mi-as cumpara aceasta honda? Vreau aceasta motocicleta pentru cateva iesiri in oras dar mai multe pe la bunici, un drum pana la Cluj (Sunt din Baia Mare) si tin sa mentionez ceva importat: am dat la 16 ani de a1 dar din faptul ca am dat pe un yamaha xt125x care are 860mm inaltime la șa si abia ajungeam cu picioarele jos (era si singura motocicleta al acelui instructor), plus ca eram si foarte multi (vreo 15 pusti pe o singura motocicleta) si am zis ca renunt si mai astept pana fac 18 si ma simt pregatit si increzator in mine.

Link to post
Share on other sites

Salut,

Ideea nu e rea, rebelul e o motoreta facuta fix pentru incepatori. Nu te speria de greutate, fiindca este o moto joasa, cu centrul de greutate jos. Te vei descurca cu ea. Ai 1.70, iar la fix. E o moto joasa, cum spuneam, vei ajunge jos cu ambele picioare bine, talpa complet pe asfalt. 
Sugestia mea ar fi sa nu o iei de noua, ci sa cauti , poate gasesti una de 2 3 ani, care a suferit deja de deprecierea pretului. Pentru ca nu o vei tine mult, o tii 1 2 ani,iti faci mana, e pacat sa o iei de noua si sa suporti tu deprecierea.

Eu inteleg ca ai a1 acum, pai daca faci 18 ani, vezi cum faci sa te inscrii la scoala, sa iei a2 ul in timp util.

Apoi, grija in trafic, mers atent, si vei fi ok. 

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...