inuo Postat Octombrie 20, 2020 Share Postat Octombrie 20, 2020 Salut. Posed un Bandit S/ABS 650 cmc an fabricatie 2013. Astazi catre casa am avut neplacuta surpriza sa observ aburi si sa simt miros de caramel...evident curgea antigel. Am oprit rapid si am constatat ca imi curge lichid de racire prin fagurii radiatorului. Daca are cineva de dat un radiator sau daca stiti vre un site unde pot gasi v as fi recunoscator. Am tot luat netul in raspar si doar pe ebay am gasit ceva...din China si Australia. Va multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Octombrie 20, 2020 Admin Share Postat Octombrie 20, 2020 Poți încerca să pui în instalație soluție de etanșare. Sau mergi cu el la un atelier care repară radiatoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inuo Postat Octombrie 20, 2020 Autor Share Postat Octombrie 20, 2020 Acum 1 minut, l.u.v a spus: Poți încerca să pui în instalație soluție de etanșare. Sau mergi cu el la un atelier care repară radiatoare. Multumesc de sugestie. As dori sa l schimb. Dar daca stii un atelier bun in Buc care m ar putea ajuta tinas fi recunoscator! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Octombrie 20, 2020 Admin Share Postat Octombrie 20, 2020 Nu știu. 20201020_213023.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate