Lup69 Postat Octombrie 27, 2020 Share Postat Octombrie 27, 2020 Sambata, un pic de soare la pranz, am revenit in Buzau de la un alt drum, (dar nu cu motorul), am profitat de raza de soare sa refac un drum stiut de foarte multi. Am profitat si de traficul redus, am filmat tot drumul, am postat doua variante, una mai "scurta", dar mai greu de editat, nu am reusit sa "tai", prea multe din secvente, si alta mai lunga, din care lipsesc portiunile de drum prin localitati, nu cred ca ar fi interesat pe careva. Pun aici doar linkul catre cea "scurta", cine doreste poate gasi foarte usor si varianta cealalta. https://youtu.be/PGTrVLc_9FU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Octombrie 27, 2020 Share Postat Octombrie 27, 2020 super !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Noiembrie 7, 2020 Share Postat Noiembrie 7, 2020 Blesfamie, ala e un drum de facut doar cu motorul mai ales toamna, e nebunie de frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Noiembrie 9, 2020 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2020 (editat) Adica? cum ai tras concluzia asta? Tocmai tu??? In alta ordine de idei, daca tu crezi ca filmarea este facuta din masina, multumesc pentru apreciere, s-au mai pacalit si altii... Editat Noiembrie 9, 2020 de Lup69 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Noiembrie 10, 2020 Share Postat Noiembrie 10, 2020 E o masina ce se inclina pe curbe ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Noiembrie 10, 2020 Autor Share Postat Noiembrie 10, 2020 Exact, plus un far care e pus fix in mijlocul parbrizului... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Decembrie 20, 2020 Share Postat Decembrie 20, 2020 Scuze, nu m-am uitat la filmare, de obicei nu o fac, am citit ce ai scris, de aia am reactionat. Pentru noi drumurile alea prin Buzau sint batute de 2-3 ori pe an, le stiu foarte bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Decembrie 21, 2020 Autor Share Postat Decembrie 21, 2020 Apropo, cand mai treci pe-acolo, poate treci cu Venture-ul... Craciun Fericit!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate