V4mp|r3 Postat Ianuarie 21, 2007 Share Postat Ianuarie 21, 2007 Am Ij model 56.Vreau sa pun aprindere de 12V de planeta 5 cu releu electronic de dacie.cum procedez?Si as avea nevoie si de o schema daca se poate.Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Ianuarie 21, 2007 Share Postat Ianuarie 21, 2007 In primul rand trebuie sa faci rost de alternator de planeta iar apoi trebuie facuta o flansa de adaptare a alternatorului in locul dinamului. Desenul flansei este postat pe forum ( foloseste search) Daca pui releu de dacie pune-i si o punte redresoare tot de dacie ca-i mai buna decat cea de IJ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V4mp|r3 Postat Ianuarie 22, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 22, 2007 Mersi de raspuns.Acuma parese ca sunt eu mai inapt sau nam imaginatie in a cauta schema ptr asa ceva ca tot ce gasesc sunt explicatii pe tema asta dar nici o schema Se poate inca o mana de ajutor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Ianuarie 26, 2007 Share Postat Ianuarie 26, 2007 Uite: /index.php?...t&id=146375 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorita Postat Ianuarie 26, 2007 Share Postat Ianuarie 26, 2007 FLANSA DE ADAPTARE ITI FAC EU NP:0723446040 MSI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate