cristache Postat Decembrie 4, 2020 Share Postat Decembrie 4, 2020 (editat) My bad... Excuse moi... Editat Decembrie 4, 2020 de cristache Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unulupu Postat Mai 30, 2021 Autor Share Postat Mai 30, 2021 Dupa ploaie atentie la melci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serban Mihai-Daniel Postat Septembrie 6, 2021 Share Postat Septembrie 6, 2021 (editat) Salut, Am testat recent modelul Royal Enfield Himalayan - 2021 Mai multe detalii găsiți în acest articol https://one-life-adventure.com/test-royal-enfield-himalayan-2021/1149/ Am realizat și un clip unde vă prezint cum a fost experiența mea cu această motocicletă. Clipul este împărțit în 3 părți, Prezentare, Test și Concluzia, așa că stați până la final să vedeți care a fost părerea mea despre această motocicletă. Editat Septembrie 6, 2021 de Serban Mihai-Daniel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad 0_0 Postat Decembrie 5, 2022 Share Postat Decembrie 5, 2022 (editat) @unulupu Salutare. O actualizare cu privirea la motocicletă ? Km, probleme, disponibilitatea piselor de schimb, etc Mă tot uit la acest model dar mă reține lipsa comercianților din tară. Editat Decembrie 5, 2022 de Vlad 0_0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unulupu Postat Decembrie 11, 2022 Autor Share Postat Decembrie 11, 2022 @Vlad 0_0 Salut Nu am avut probleme cu Himalayan -ul meu. Tocmai ce am trecut de 35000 km, din care aproape jumatate au fost in offroad. Am respectat indicatiile pe care le-am gasit in cartea tehnica a motociletei. La fiecare 5000-10000 de KM am verificat si schimbat tot ce era programat de catre RE In Romania, URAL este distribuitor uatorizat si au la vanzare camorice. De curand s-au scumpit toate si la ei. Un filtru de ulei care era 30 Lei, acum este 100 de lei. Litrul de ulei e cam 50 Lei Cu 200 Lei ti-ai facut revizia periodica. Filtrul de aer il schimbi la 10000, si asta daca este prafuit rau. Un filtru de aer este 100 Lei Himalayan-ul meu consuma cam 3.5 L de carburant in regumul de exploatare mixt - urban si extra urban. Rezervorul este de 15 L , si cu un plin eu fac minimum 360 km. In extraurban eu depasesc 400km, mergand cu viteze intre 80-100 km/h, regim de ture 4000-5000 Gasesti ceva continut romanesc cu Himalayan aici: https://www.instagram.com/royal_enfield_romania/ Daca nu vrei sa dai 5700 euro pe un Himalayan de la Ural Romania atunci poti sa cauti pe site-ul "mobile.de". Recomand sa cumperi din Germania, Tarile de Jos sau tarile nordice. https://www.mobile.de/ro/motocicletă/royal-enfield/vhc:motorbike,cnt:de,pgn:1,pgs:10,srt:price,sro:asc,mke:21750,mld:himalayan,abs:true Un transport din Germania si pana in Romania nu ar trebui sa depasasca 400 euro, in functie de ce trasportator folosesti. Eu cred ca poti sa ajungi la 4000 euro pret total (achizitie, transport, inmatriculare). Daca esti in Bucuresti si ai nevoie de ajutor la motor poti sa te duci la Serice-ul Ural sau vii atelierul unde eu sunt ucenic - YzyFlow - https://www.instagram.com/yzyflow/ ) Spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Ianuarie 12 Share Postat Ianuarie 12 Ma cam bate gandul la un Royal Enfield Super Meteor 650 SH,dar vad ca sunt extrem de putini posesori in RO,la vanzare sunt foarte rare pe la noi. Buget ar fi vreo 5000 E. M-am uitat si pe Mobile.eu.....cele SH cam inexistente,gasesti R.E. dar alte modele.... Daca sunt ceva posesori sa povesteasca despre ele ar fi bine venit. M-am uitat si la Honda Rebel 500 sau Vulcanul de 650 dar nu ma atrage aspectul...mult negru...crom inexistent....eu ce lustruiesc cand ploua afara ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate