vik55 Postat Ianuarie 1, 2021 Share Postat Ianuarie 1, 2021 Sal. si LA MULTI ANI ! Maine fac prima iesire , vreau sa bag motoretul din dotare pe nisip zona Navodari . Daca mai este cineva [ fara toate tiglele pe casa ] este binevenit. 9:45 o cafea si gaz la 10 decolarea OMV PANTELIMON . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Ianuarie 1, 2021 Share Postat Ianuarie 1, 2021 Faci 3,5 h la dus. Pe total, intri in noapte! Traseu frumos si mai scurt ai pe Cernavoda - Capidava, pe langa Dunare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Ianuarie 1, 2021 Autor Share Postat Ianuarie 1, 2021 3,5 h asa mult ,,,, eu cred / sper pe la 17 / 17:30 sa fiu acasa . La intoarcere in functie de vreme poate A2. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Ianuarie 1, 2021 Share Postat Ianuarie 1, 2021 Pe drumul vechi? Frumos dar dureaza! Incerc sa particip pana la Dunare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Ianuarie 2, 2021 Autor Share Postat Ianuarie 2, 2021 (editat) Neata , cam frig acum nu vreau sa va stric ziua cred ca reconfigurez ruta si poate ceva mai scurt ,,,, cu plecare pe la 9:30 . Cam in 10 min postez daca am schimbat . Ok ramane tot asa 9:45 / 10 decolarea mai vine un GSA la ducere daca putem bagam mana in gaz. Editat Ianuarie 2, 2021 de vik55 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Ianuarie 2, 2021 Share Postat Ianuarie 2, 2021 Eu am ajuns numai pana la Cernavoda! Baietii s-au dus, cam tare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Ianuarie 3, 2021 Autor Share Postat Ianuarie 3, 2021 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate