StefanLeonte Postat Iunie 19, 2007 Share Postat Iunie 19, 2007 da..se pare ca omu nostru cu gn-ul a dat anunt si pe bikeshop....corespund datele...rosu din 200 din prahova 200 de euro:D din pacate nu are poza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andu Postat Iunie 19, 2007 Autor Share Postat Iunie 19, 2007 da..se pare ca omu nostru cu gn-ul a dat anunt si pe bikeshop....corespund datele...rosu din 200 din prahova 200 de euro:D din pacate nu are poza... Da link sa vad si eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanLeonte Postat Iunie 20, 2007 Share Postat Iunie 20, 2007 da....anuntu exista. insa nu potiu sa faci click pe el pt ca de fapt el nu exista, adica nu poate fi afisat......asta e..( http://www.bikeshop.ro/src.php?ID=0&Pa...amp;act=results e ultimu de pe pagina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanLeonte Postat Iunie 23, 2007 Share Postat Iunie 23, 2007 deci....e bun un gn pt un incepator???? se poate conduce cu a1 nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andu Postat Iunie 23, 2007 Autor Share Postat Iunie 23, 2007 deci....e bun un gn pt un incepator???? se poate conduce cu a1 nu? Eu zic ca e bun, dar mai trage de pret! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanLeonte Postat Iunie 23, 2007 Share Postat Iunie 23, 2007 clar ca mai targ de pretz...paoi nu vreau sa dau mai mult de 1700..pt vanzator exista o singura vorba "Daca nu-i bun asa cum trebe'. ii bun asa cum este!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndreiXp Postat Iulie 15, 2007 Share Postat Iulie 15, 2007 iti recomand sa iti iei de pe www.mobile.de ...acolo gasesti la preturi destul de bune...de la 8-900 de euro in sus...... si...daca nu cunosti pe nimeni care sa`ti aduca motorul de acolo, exista o firma care aduce regulat, din germania...si tariful este parca, 400 euro...in fine...tot iesi mai ieftin ...si iei ceva mult mai bun... eu de acolo o sa`mi iau...yamaha virago 125..... in maxim 2 saptamani o am acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andu Postat Iulie 16, 2007 Autor Share Postat Iulie 16, 2007 iti recomand sa iti iei de pe www.mobile.de ...acolo gasesti la preturi destul de bune...de la 8-900 de euro in sus...... si...daca nu cunosti pe nimeni care sa`ti aduca motorul de acolo, exista o firma care aduce regulat, din germania...si tariful este parca, 400 euro...in fine...tot iesi mai ieftin ...si iei ceva mult mai bun... eu de acolo o sa`mi iau...yamaha virago 125..... in maxim 2 saptamani o am acasa Bravo bravo! O motocicleta f buna pt incepatori Virago 125! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Demonaz Postat Iulie 18, 2007 Share Postat Iulie 18, 2007 si io am un cruiser aprilia de 125 , da vreau sa il schimb pe o sportiva de 125 pt inceput ii numai bun da acuma m-am saturat de el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andu Postat Iulie 18, 2007 Autor Share Postat Iulie 18, 2007 si io am un cruiser aprilia de 125 , da vreau sa il schimb pe o sportiva de 125 pt inceput ii numai bun da acuma m-am saturat de el de ce nu astepti sa faci 18 ani si sa-ti iei una mai mare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Demonaz Postat Iulie 19, 2007 Share Postat Iulie 19, 2007 am 25 dar vreau sportiva , acuma mi se pare ca merge atat de incet cruiseru chestia naspa ii ca aprilia cruisere nu prea plac , de cateva luni incerc sa o dau , si pretul ii foarte mic si nu reusesc nicicum ma gandeam la ceva de 250 sau de 400 , ca sportivele de 125 au niste preturi de nu te poti apropia de ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andu Postat Iulie 19, 2007 Autor Share Postat Iulie 19, 2007 (editat) am 25 dar vreau sportiva , acuma mi se pare ca merge atat de incet cruiseru chestia naspa ii ca aprilia cruisere nu prea plac , de cateva luni incerc sa o dau , si pretul ii foarte mic si nu reusesc nicicum ma gandeam la ceva de 250 sau de 400 , ca sportivele de 125 au niste preturi de nu te poti apropia de ele la anii tai eu zic sa-ti iei una de 600! ca o sa te saturi si de aia de 250 sau 400 bafta! Apropo... cat ceri pe aprilia? Editat Iulie 19, 2007 de Andu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Demonaz Postat Iulie 20, 2007 Share Postat Iulie 20, 2007 1500 dar pretul ii negociabil , nu arata ca in reviste , toata lucioasa , dar starea tehnica ii perfecta , chiar pt un incepator ii buna pt ca mai cazi , o mai julesti , si zic eu ca nu are rost sa iei un motor de 600 pe inceput, mai ales daca si dai vreo 4000 de euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndreiXp Postat Noiembrie 15, 2007 Share Postat Noiembrie 15, 2007 Reinvii topicul asta.. Pana la urma mi`am luat eliminator 125... Hai hai...toti cei cu choppere ! Sa va vedem bijuteriile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
goofy2304 Postat Noiembrie 16, 2007 Share Postat Noiembrie 16, 2007 (editat) Pun si eu cateva poze cu amanta. Sorry pt background Se pare ca a mai aparut o amanta in familie in seara aceasta...un suzuki intruder 250. Cand o sa fac poze o sa le pun p forum. Asfalt uscat! Editat Noiembrie 16, 2007 de goofy2304 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EnePeLaGene Postat Noiembrie 17, 2007 Share Postat Noiembrie 17, 2007 Hehe,mai e cineva cu Eliminator..credeam ca am singuru terminator de p-aci Am pus si eu o poza Mmm..sa vina primavara cat mai repede ca "asfalt uscat" nu prea mai merge din pacate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Noiembrie 17, 2007 Share Postat Noiembrie 17, 2007 Hehe,mai e cineva cu Eliminator..credeam ca am singuru terminator de p-aci Am pus si eu o poza Mmm..sa vina primavara cat mai repede ca "asfalt uscat" nu prea mai merge din pacate... te-am vazut pe la dristor acum o sapt parca nice ride (in caz ca erai u) da cunosc echipamentu si moto bFt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndreiXp Postat Noiembrie 18, 2007 Share Postat Noiembrie 18, 2007 EnePeLaGene, cumva ai si tu schema instalatiei electrice? eu mi-am ars siguranta de la semnalizare si nu stiu unde sa umblu si ce sa schimb. frumos eliminator , e tare tare pe gri ce an? 2006? 2007? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EnePeLaGene Postat Noiembrie 20, 2007 Share Postat Noiembrie 20, 2007 frumos eliminator wink.gif, e tare tare pe grice an? 2006? 2007? E 2007..dar manual nu am,imi pare rau..cre ca e pe la tata pe la birou O sa il intreb daca stie cum si ce.. te-am vazut pe la dristor acum o sapt parca banana.gif nice ride smile.gif (in caz ca erai u) da cunosc echipamentu si moto mai mult ca sigur eram eu..ca mai sunt 2 in Buc..unul cu un tip cu casca gri si echipament cu geaca gri si blugi:D si altul bagat la iernat...eu nu mai merg cu blugii,mi-am luat pantaloni de goretex in 3 straturi la cata frigu e Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oana.sepe Postat Decembrie 28, 2007 Share Postat Decembrie 28, 2007 de cand il ai si cat ai dat pe el? de curiozitate te intreb k vreau sami iau si yo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Decembrie 28, 2007 Share Postat Decembrie 28, 2007 @EnePeLaGene: imi place cum arati.. motocicleta ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Decembrie 28, 2007 Share Postat Decembrie 28, 2007 @EnePeLaGene: imi place cum arati.. motocicleta ta dar ei nu-i place cum arati...motocicleta ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Decembrie 29, 2007 Share Postat Decembrie 29, 2007 dar ei nu-i place cum arati...motocicleta ta Nu exista fiinta umana cu vagin care sa nu ma placa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Decembrie 29, 2007 Share Postat Decembrie 29, 2007 Nu exista fiinta umana cu vagin care sa nu ma placa. da am auzit si eu ca ai un succes enorm la pensionare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Decembrie 29, 2007 Share Postat Decembrie 29, 2007 Nu pensionare, ci MILFS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate