Andrei818 Postat Februarie 21, 2021 Share Postat Februarie 21, 2021 Salut.imi cer scuze daca a mai fost deschis topicul.am un cbf 500 din 2004,si as vrea sa ii pun un indicator de benzina aftermarket.e ciudat ca nu a venit din fabrica,in timp ce au pus indicator de temperatura al lichidului de racire.a mai montat cineva aftermarket sau iti trebuie rezervor cu indicator flotant din fabrica?am gasit mai multe modele pe net.multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Februarie 21, 2021 Share Postat Februarie 21, 2021 Și cum ai vrea să-l montezi, gaurești prezervorul? Sunt f multe moto fără indicator de nivel, nu e așa o tragedie! Ai kilometraj jurnalier care poate fi folosit ca reper pt alimentare, f probabil și robinet cu poziție pt rezervă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei818 Postat Februarie 22, 2021 Autor Share Postat Februarie 22, 2021 Acum 10 ore, john17 a spus: Și cum ai vrea să-l montezi, gaurești prezervorul? Sunt f multe moto fără indicator de nivel, nu e așa o tragedie! Ai kilometraj jurnalier care poate fi folosit ca reper pt alimentare, f probabil și robinet cu poziție pt rezervă. Da.ai dreptate.iti dai reset la trip si iti faci un calcul..de ex cu 5 litrii,faci cam 100 de km.eu vroiam sa vad daca cineva si-a montat aftermarket. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
McKagan Postat Februarie 21, 2023 Share Postat Februarie 21, 2023 @Andrei818 Salut. Chiar daca sunt doi ani de cand nu s-a mai postat pe topic, daca mai esti interesat de indicator de nivel pt benzina, poti folosi asa ceva: https://www.lskelectronics.com/store/Hydrostatic-Pressure-Fuel-Gauges-c32903542 Nu trebuie facuta nicio modificare la rezervor, totul se monteaza in exterior, fiind vorba despre un senzor de presiune hidrostatic. Nu iti va functiona daca ai pompa de benzina in rezervor, desi nu cred ca e cazul la modelul tau. Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
McKagan Postat Noiembrie 11, 2023 Share Postat Noiembrie 11, 2023 Am montat eu pe Varadero al meu si e foarte bun. Din punctul meu de vedere, merita investitia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate