the_jack Postat Martie 2, 2021 Share Postat Martie 2, 2021 Salutare, e vreun motociclist care sta prin zona Essen is ma poate ajuta ? Am gasit o motocicleta in Essen si ma intereseaza sa o cumpar, dar nu m-as baga fara o mica verificare . Problema e ca eu stau la vreo 600 km departare de Essen Dace e cineva care ma poate ajuta ( contra cost ) va rog lasati un nr tel ! Multam fain ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Martie 2, 2021 Share Postat Martie 2, 2021 Suna-l pe Marcel, ai datele in topicul de mai sus. Are multe review-uri pozitive si te poate ajuta cu ce vrei tu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the_jack Postat Martie 2, 2021 Autor Share Postat Martie 2, 2021 @gabyshor : am vb deja cu el si nu are timp cel mai usor ar fi sa gasesc pe cineva care sta pe langa Essen... Gata..s-a rezolvat problema :)...motorul s-a vandut Topicul se poate inchide . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate