bursyllac Postat Martie 10, 2021 Share Postat Martie 10, 2021 (editat) Nu știm cum se cheamă rătăcirea voluntară, dar ne-a mai ieșit o dată. Înc-o tură de sezon: https://www.youtube.com/watch?v=aFN7EIavHgI Ca să-nțelegeți de ce eram atât de traumatizați de clisă, asta s-a întâmplat in seara de dinainte (pe un drum in zona Filipești, nu prin cine știe ce arătură): Editat Martie 10, 2021 de bursyllac completare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Martie 10, 2021 Share Postat Martie 10, 2021 WOW !!! Super ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Martie 10, 2021 Share Postat Martie 10, 2021 Super tare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bursyllac Postat Martie 10, 2021 Autor Share Postat Martie 10, 2021 9 hours ago, easy ride on! said: Mai puţin apa din cizme. Am avut niste sosete impermeabile ceea ce a facut o idee mai confortabila ziua. Din pacate insa, in cizma era totusi apa rece si chiar daca piciorul nu era ud, tot se simtea rece. A fost ok cat timp am fost pe traseu, pentru ca de la efortul de pe off te incalzesti. Mai trist a fost drumul spre intoarcere, pentru ca in valtoarea urcarii finale, nu am apucat sa imi dau jos din straturi si m-am cam facut fleasca. Colegul in tricou a luat cea mai buna decizie. Drumul spre casa a fost in top 3 ingheturi pe moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bursyllac Postat Martie 22, 2021 Autor Share Postat Martie 22, 2021 A venit HDD-ul de la reparat si am mai gasit niste material. Am zis ca il pun aici sa nu mai fac topic nou: O zi buna petrecuta pe Curmatura Malitei: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Martie 22, 2021 Share Postat Martie 22, 2021 Super ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate