Johny_Test Postat Martie 30, 2021 Share Postat Martie 30, 2021 Bună ziua dragi prieteni, îmi cer scuze dacă în caz am greșit categoria de topic, fac un apel la voi în legătură cu problema mea la kawasaki gpz 500s 44kw anul 2000, robinetul de benzina original a început sa curgă asa ca m-am gândit sa îl repar, nici-o îmbunătățire, am cumpărat altul fără robinet de vacum adică l-am pus pe direct și i-am anulat vacum pentru a nu pătrunde benzina prea multa ca să îl înece, întrebarea mea este :Daca diametru la robinetul nou este de 6mm și furtunul ce alimentează carburatoarele este de 8 mm, ii pot pune un filtru de benzina cu diametrele respective? Dăunează cu ceva acel filtru de hârtie? Am cautat robinet pe net pentru modelul meu dar nici-o șansă, atașez o poza cu robinet original. Mulțumesc mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Martie 30, 2021 Share Postat Martie 30, 2021 da poti pune filtru fara probleme aici ai kit de reparatie : https://www.romimoto-piese.ro/ro2/category/10412030000/vehicle/kawasaki-gpz-500:73893/article/112871/ aici ai robinet original: https://www.romimoto-piese.ro/ro2/category/10412030000/vehicle/kawasaki-gpz-500:73893/article/944603/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Johny_Test Postat Martie 30, 2021 Autor Share Postat Martie 30, 2021 O sa încerc cu filtru de benzina dacă pot, dacă nu reușesc încerc sa îl repar pe celalalt cu un kit de reparare, progresele le voi posta aici pentru alți colegi cu aceasi probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
busu69 Postat Martie 30, 2021 Share Postat Martie 30, 2021 (editat) Salut...acelasi problema am avut-o si eu la gpz-ul meu.Cea mai buna rezolvare este inlocuirea cu un kit nou de reparatie pentru robinetul original...fara improvizatii! O zi buna..... Editat Martie 30, 2021 de busu69 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Johny_Test Postat Martie 30, 2021 Autor Share Postat Martie 30, 2021 Caut kit dacă nu rezolv cu nimic ai îl înlocuiesc, dacă poți improviza ceva ce poate merge mai bine ca originalul de ce sa nu încerci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Johny_Test Postat Martie 30, 2021 Autor Share Postat Martie 30, 2021 Cam asa arata schema făcută din pix urmând sa o urmez practic, la fostul robinet are o mica gaura care pe acolo am văzut ca scapa benzina poate fii un supra plin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Martie 30, 2021 Share Postat Martie 30, 2021 Si eu m-am lovit de problema aceasta la un KLE 500. Kit rEparatie sI gata. Toate au o varsta, nu pot tine la nesfarsIt. Tocmai astept kiturile de la Romi. Am luat sI pEntru carbuRI, de siguranta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Martie 30, 2021 Share Postat Martie 30, 2021 Acum 5 ore, easy ride on! a spus: devin frigide Fixed! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Johny_Test Postat Martie 30, 2021 Autor Share Postat Martie 30, 2021 După 2 ore de munca, testat, privit, încercat am găsit o rezolvare sper pe termen lung și anume:Dintr un filtru cu diametrul de 6-8mm se taie bucata de ieșire și se face un Niplu unde se introduce furtunul de 6mm și se îmbina cu cel de 8mm care alimentează carburatorul. Las mai jos o schema, poate fii rezolvata problema pe termen scurt sau lung, încă testez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Martie 30, 2021 Share Postat Martie 30, 2021 Având avantajul de a gâtui traseul și a lăsa combustibilul nefiltrat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Johny_Test Postat Martie 30, 2021 Autor Share Postat Martie 30, 2021 Având avantajul ca combustibilul sa fie filtrat pentru ca robinetul are 2 filtre din plasă pe dinăuntru în rezervor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cinezicealae Postat Iunie 30, 2023 Share Postat Iunie 30, 2023 O merge robinet fără vacuum? Parcă n-aș da 120 de euro pe unul nou. Dublez valoarea motocicletei... A încercat cineva cu succes kitul de reparație? Ăla pare mai acceptabil ca preț. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Iunie 30, 2023 Share Postat Iunie 30, 2023 6 minutes ago, cinezicealae said: O merge robinet fără vacuum? Parcă n-aș da 120 de euro pe unul nou. Dublez valoarea motocicletei... A încercat cineva cu succes kitul de reparație? Ăla pare mai acceptabil ca preț. Da, am folosit unul pe un KLE si a fost ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cinezicealae Postat Iunie 30, 2023 Share Postat Iunie 30, 2023 Unul kit sau unul robinet fără pompă? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate