Sari la conținut

Johny_Test

Membru
  • Număr conținut

    47
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Sibiu
  • Carnet moto din
    2018
  • Motocicleta
    Honda cb 450 s
  • Numar Moto
    SB 12 FZI

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Honda cbr 600 f

Vizitatori Recenți Profil

662 citiri profil

Johny_Test's Achievements

  1. Ma lamureste cineva ce este cu acel sunet care vine din fata radiatorului si cand accelerez numai face?
  2. Buna tuturor! O parere despre conversia de la intinzatorul de fabrica hidraulic la unul manual cu posibilitate de reglaj,ce parere aveti? Se poate strica ceva daca il folosesc?
  3. Si care ar fii solutia finala? Schimbat intinzatorul sau toata distributia? Deci practic il pornesc la rece si apare sunetul din fata radiatorului pe acolo ca si cum ar fii piulite prin tobe , accelerez putin dispare ,la anumite turatii se aude sunetul ala doar in sarcina,posibil sa fie garniturile de evacuare?
  4. Daca il accelerez nu se mai aude ,pe decelerare se aude un sunet care vine din fata pe la galerie
  5. Are un sunet si la prima pornire care vine in fata motorului ca niste rulmenti uzati apoi sunet se mai amelioreaza video cu sunetul
  6. Buna ziua dragi colegi,va salut si va respect! Detin o honda cbr 600 f2 pc 25 72 kw an 1991 ,problema mea este aceasta:Porneste usor cu soc tras apoi plec cu ea de pe loc pana se incalzeste trage bine sunetul e rotund ,dupa ce se incalzeste apare un sunet ca de rulment pe evacuare la 5000 ture si parca suna ne-rotund si parca nu are asa vlaga ,ambreiaj prinde putin cam sus.Ce am schimbat: Filtru de aer ,ulei ,ulei motul 5100 10w40,buji denso iridium laser ,reglat ambreiaj din maneta si la capac jos.Va multumesc
  7. In cazul acesta ce este de facut ? Martorul de la bord este bec normal halogen sau cum se cheama, din releu pleaca un fir albastru care se ramifica pentru semnal stanga si dreapta acelasi fir.
  8. Practic la led se aprinde doar lumina alba ( ceea de lumina de drum) cand mut firele altcumva se aprinde doar 2 smd-uri d'alea galbene nici decum toata semnalizarea.Cred ca trebuie un rezistor pus pe fiecare semnalizare sau releu schmbat de la 2 pini la 3 pini. https://www.boonstraparts.com/en/part/honda-cbr-600-f-2001-2006-cbr600f-cbr600f4i-pc35-turn-signal-relay-2006-fe246bh/000001038017 Ce-l original de la honda mea are 2 pini doar ,cred ca trebuie sa iau unul cu 3
  9. Ai dreptate,chiar am avut inainte semnalizari cu becuri in ele care se pot schimba,o sa incerc cu un releu special de led cu 3 pini cred ca rerzolv problema.
  10. Salut la toata lumea! Am achizitionat aceasta semnalizare https://www.km100.ro/set-2-lampi-semnalizare-moto-secventiala-cu-led-uri-samsung-cu-2-functii-pozitie-si-semnalizare-12v.html?gclid=CjwKCAjw_tWRBhAwEiwALxFPoXet6yhH7SYuxiJN48OQGU1j8UFoyS75SIx8qGp498pGGaWc4doV5RoC9xUQAvD_BwE led dinamica intermitenta, are 3 fire dar eu am la ceea originala doar 2 fire. Am vazut schema sa leg pe site dar se aprinde doar 2 beculete din restul led-urilor si nu functioneaza toata intermitenta. Unde gresesc? Pe baterie direct merge,si ceea alba si ceea dinamica. Ajutor va rog ? Incepator..
  11. Pana la urma copresie nu prea mai are,mai merge dar uneori intr-un piston in alte ori in 2 ,inca mai trag umpic de el apoi il dezmembrez ca alte variante nu am ..
  12. Apa nu creste peste limita normala sa Suspectez garnitura de chiulasa.
  13. Din prima constatare aflu ca pe un cilindru are compresie de 8 si pe celalalt de 6,urmeaza o reglare la supape + curatat si sincronizat carburatoarele apoi vedem ce urmeaza.
  14. Nu am pierdut esentialul, motocicleta se afla la mecanic urmând sa aflu diagnosticul de compresie, eventuala curatare de carburator dacă are compresie și poate o înlocuire de robinet ca sigur nu este conform pentru ca a fost ales de mine :)) din prostia mea l-am cumpărat ieșire de alimentare de 6mm și originalul este cu 8mm ieșirea.
  15. Nu va certați băieți, mtumesc ca ma ajutați cu răspunsuri va respect pentru asta dar nu e motiv de cearta care știe mai multe lucruri fata de celalalt.
×
×
  • Creează nouă...