vik55 Postat Iulie 3, 2021 Share Postat Iulie 3, 2021 Sal. In aceasta dim la 9:30 un grup pleaca la Balcik cu ramanere pana maine , eu fac o iesire de o zi plec cu grupul pana la Razgrad si apoi o iau spre Sumen > Dobrici > Silistra > Calarasi > Buc . Daca mai este vreun interesat intalnire la OMV 1 Decembrie 9:30 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iulie 3, 2021 Share Postat Iulie 3, 2021 E mult prea din scurt pusa informatia, iar azi inca se aud ploi. Maine as face o Shipka. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Iulie 3, 2021 Autor Share Postat Iulie 3, 2021 Sa -mi baga ,,,,,, cand sa ies pe usa a inceput ploaia chiar sa plec de acasa pe ploaie nu ma prea incanta , daca te prinde pe drum asta este ,,,,dar asa pass . Ok poate maine ,,,,,Shipka vb . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DiarM Postat Iulie 3, 2021 Share Postat Iulie 3, 2021 (editat) Cam teapa cu vremea asta, nu a ploua deloc in buc, veliko. Maine arata soare. Cred ca merg sa beau o cafea, poate ne vedem pe drum sau ma gasiti parcat in fata la samurai coffee, e fix in centru pe strada principala. Vreau sa vizitez parcul mini bulgaria ca nu stiam de el in veliko, e in spatea cetatii. Editat Iulie 3, 2021 de DiarM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Iulie 3, 2021 Share Postat Iulie 3, 2021 Acum 2 ore, DiarM a spus: Cam teapa cu vremea asta, nu a ploua deloc in buc, veliko. Maine arata soare. Cred ca merg sa beau o cafea, poate ne vedem pe drum sau ma gasiti parcat in fata la samurai coffee, e fix in centru pe strada principala. Vreau sa vizitez parcul mini bulgaria ca nu stiam de el in veliko, e in spatea cetatii. Ne vedem după prânz atunci la samurai coffee. Eu plec pe la 10 din Sofia și o iau ușor spre Veliko. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Iulie 3, 2021 Autor Share Postat Iulie 3, 2021 "Cam teapa cu vremea asta, nu a ploua deloc in buc",,, . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Iulie 3, 2021 Share Postat Iulie 3, 2021 @DiarMia uite surpriza, Shtastliveca și în Sofia Acum 49 minute, lacroyx a spus: @DiarMia uite surpriza, Shtastliveca și în Sofia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DiarM Postat Iulie 3, 2021 Share Postat Iulie 3, 2021 Oribil, lasa ca am gasit in veliko unde sa mananc un burger super bun. Cartofii cam naspa ca sunt mai uleiosi si nu au clasici dar per total 25lei meniul. Vkusoteria Arata mai ciudat dar e super bun cu extra topping de bacon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate