Bogdan23 Postat Iulie 14, 2021 Share Postat Iulie 14, 2021 Salutare. Am achizitionat un KTM 520 EXC din 2001. Are acte si a mai fost inmatriculat dar l-am luat fara bord. Am cumparat un bord replica KR200 Speedometer dar nu gasesc semnalul pentru Neutral. A mai instalat cineva asa ceva? De pe ce fir ati luat semnal pentru Neutral ? Dar pentru turatii? Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Iulie 15, 2021 Share Postat Iulie 15, 2021 modelul respectiv de EXC nu are semnal de la neutral / cric / ambreiaj vezi aici schema electrica: https://drive.google.com/open?id=1TsXD2fn8s5DfwQ8uZG0OmqyIMtGJtj44 iar pentru turatie singura optiune e cu infasurarea unui fir in jurul fisei de la bujie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Iulie 15, 2021 Share Postat Iulie 15, 2021 da chiar iti intra in neutral>? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan23 Postat Iulie 15, 2021 Autor Share Postat Iulie 15, 2021 @pepsi multumesc de schema electrica explicata! Am sa incerc solutia cu firul O sa revin cu un update dupa ce il montez in weekendul viitor. @superbec Da, intra, fara probleme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate