pierrotlefou Postat August 1, 2021 Share Postat August 1, 2021 Paratajez cateve informatii despre starea drumurilor (dupa tura de 3 zile pe care tocmai ce-am incheiat-o): - Siriu (Bucuresti spre Intorsura Buzaului) 3 semafoare, nu lucra nimeni, insa nici o portiune cu probleme se pare ca vineri dupa-amiaza au cazut niste pietre (eu am trecut vineri dimineata) - Intorsura Buzaului - Targu Secuiesc (via Zagon) 8 km de drum neasfaltat, prin padure, cu multe portiuni cu balast, nerecomandat celor cu motociclete grele ceva asfaltari inainte de Lazaresti in rest, foarte frumos - Miercurea Ciuc - Gheorghieni un drum exceptional de frumos (peisaje) si de calitate - Gheorghieni - Lacul Rosu drum desfundat la iesirea din Gheorghieni si la iesirea din Lacul Rosu spre Cheile Bicazului - Gheorghieni - Praid - Sovata - Praid - Odorheiu Secuiesc un drum exceptional de frumos (peisaje) si de calitate - Sighisoara - Brasov o placere, mergi cat te tine acceleratia Cheia (sensul Sacele - Cheia) foarte multe portiuni cu criblura ramasa in viraje, plus cateva portiuni cu gropi destul de mari (virajele in ac de par) am ajuns la surparea din asfalt exact cand s-au activat Politia & Pompierii, primii ranjeau fasolea si incurcau circulatia foarte aglomerat pe sensul spre Brasov (era duminica dimineata), se aglomera deja in sensul spre Bucuresti Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat August 2, 2021 Share Postat August 2, 2021 Noi am mers de curind din Rupea Gara catre Vlahita, a inceput reconstructia drumului, s-a asfaltat mare parte dar mai sint cam 5 km neasfaltati, in rest drumul este excelent. Drumurile dintre Odorheiu Secuiesc si Baraolt sau Rupea Gara sint bune si libere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate