DariusLms Postat Septembrie 5, 2021 Share Postat Septembrie 5, 2021 nu gasesc niciunde o chiuloasa de dr350 am nevoie de ajutor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daviddd Postat Septembrie 5, 2021 Share Postat Septembrie 5, 2021 https://www.olx.ro/d/oferta/ambreiaj-suzuki-dr-350-ID961Gp.html Vad ca are poza și cu o chiuloasa, vorbește cu el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Septembrie 5, 2021 Share Postat Septembrie 5, 2021 1 oră în urmă, DariusLms a spus: nu gasesc niciunde o chiuloasa de dr350 am nevoie de ajutor Cauta si de BETA Euro 350. A ta ce are? Palierele de la axa? Se pot face cuzineti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Septembrie 5, 2021 Share Postat Septembrie 5, 2021 Acum 3 ore, Kristian K a spus: Mai sunt Beta Jonathan,Beta Alp 4.0 sau Beta M4. Corect. Cred ca specific este ca au axa cu came cu sistem de decompresor automat (centrifugal), dar sunt compatibile 100%. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate