Andrei.24 Postat Septembrie 9, 2021 Share Postat Septembrie 9, 2021 Salut ! In curând doresc sa imi achiziționez un ktm exc 200 sau 250 2t ( buget maxim 3500 e )si ma gandesc ce compresie trebuie sa aiba un exc 200 si un 250 ? Vreau sa imi achiziționez si un aparat din acela de măsurat compresie pt motoare in 2t , imi puteți spune de unde sa cumpar unul ? Mi ar de folos daca mi ati lasa un link aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat Septembrie 9, 2021 Share Postat Septembrie 9, 2021 Cred ca un compresmetru e asta: https://www.vidaxl.ro/e/dispozitiv-de-verificare-a-compresiei-9-piese-motor-cu-combustibil/8718475816249.html?gclid=Cj0KCQjw4eaJBhDMARIsANhrQABwdD3qvdXk7uiyLVt3UdXk-9CIuHF2d6sbp__N-CBVwt8-L5D3pVYaAt3XEALw_wcB Dat fiind faptul ca o bujie de 200 sau 250 are filetul de 14 cu 1,25, vad ca acest set are si adaptor pt acest filet. S-ar potrivi. La EXC200 nu stiu, dar la 250 ar trebui sa fie compresia intre 9 si 12 atm. Daca e sub 9 atm cand dai la pedala puternic, ar cam trebui schimbat pistonul. Investitie-150 euro in piston. Asta daca e doar pistonul de schimbat, si nu mai sunt si alte componente duse. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Octombrie 27, 2021 Share Postat Octombrie 27, 2021 Man, sa verifici cilndru si pistonul la un 2 timpi te Costa cam. Jumatate de ora-45 de minute si 2 garnituri in valoare de 40-50 de lei sa dai cilndru jos si sa il verifici daca vrei sa o faci ca la carte. Si asa cu un comparator verifici ovalizarea,jocul bielei si uzura pistonului. Asta daca te lasa propietarul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mickey20 Postat Octombrie 28, 2021 Share Postat Octombrie 28, 2021 Salut, Testul de compresie te ajuta sa iei o decizie corecta. Acum daca este joc in ambielaj, asta e o alta poveste.. Acum 12 ore, un_aiurit a spus: Man, sa verifici cilndru si pistonul la un 2 timpi te Costa cam. Jumatate de ora-45 de minute si 2 garnituri in valoare de 40-50 de lei sa dai cilndru jos si sa il verifici daca vrei sa o faci ca la carte. Si asa cu un comparator verifici ovalizarea,jocul bielei si uzura pistonului. Asta daca te lasa propietarul. esti haios tare, man .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Noiembrie 20, 2021 Share Postat Noiembrie 20, 2021 Crezi ca nu poate se verifica in 45 de minute cilindrul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate