marius111976 Postat Septembrie 28, 2021 Share Postat Septembrie 28, 2021 Buna ziua. Doresc sa achizitionez un scuter dar nu stiu ce sa aleg intre Honda phanteon 150cm³ sau Suzuki burgman 125cm³. Mentionez ca sunt incepator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Septembrie 29, 2021 Admin Share Postat Septembrie 29, 2021 Salut, Pune te rog titluri la obiect topicurilor și răsfoiește atent forumul ca să le amplasezi pe aria corectă - am făcut eu asta. Legat de subiect, ia-o pe cea care îți place cum arată și este mai îngrijită. Caută un mecanic în zona ta și mergi cu el sau te duci cu vânzătorul la garajul lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popicadi Postat Septembrie 29, 2021 Share Postat Septembrie 29, 2021 Acum 18 ore, marius111976 a spus: Buna ziua. Doresc sa achizitionez un scuter dar nu stiu ce sa aleg intre Honda phanteon 150cm³ sau Suzuki burgman 125cm³. Mentionez ca sunt incepator Aici s-au spus multe despre acest scuter. Am avut si burgman dar de 400. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate