LoveBiciz Postat Octombrie 5, 2021 Share Postat Octombrie 5, 2021 Gecile sunt noi noute, ORIGINALE (cu factura). Am marimea 50 si 52 Am luat-o pe mine doar pentru a-i putea face poze. Vine cu armurile pentru umeri si coate, si are buzunar pentru armura spate. Dimensiunile mele: 1.87m inaltime 74kg 98cm circumferinta piept Marimea 50 imi vine lejer, deci merge si pentru rideri mai scunzi cu aceeasi greutate, sau rideri la fel de inalti cu alte cateva kg in plus. Va rog sa verificați și poza cu tabelul de mărimi. Este foarte precis. Marimea 52 nu apare in poze, dar va dati voi seama ca e un pic mai mare Pret: 1500ron Telefon: 0770.151.161 Pentru proba va astept in Bucuresti - Militari - Pacii - str. iedului 2 Trimit si prin curier doar cu plata in avans a transportului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LoveBiciz Postat Noiembrie 12, 2021 Autor Share Postat Noiembrie 12, 2021 Update preț pt luna Noiembrie: 1350 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LoveBiciz Postat Februarie 8, 2022 Autor Share Postat Februarie 8, 2022 Preț redus pana la final de Februarie: 1200Ron imi vine motorul și mai am nevoie de bani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roman relu Postat Februarie 27, 2023 Share Postat Februarie 27, 2023 Salutări. 52 mai este disponibilă?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LoveBiciz Postat Februarie 27, 2023 Autor Share Postat Februarie 27, 2023 Salut, Da, este valabil. Am uitat sa mentionez, prețul este lăsat la 1050. Mai am doar una din fiecare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate