Adrianbarbulet Postat Octombrie 9, 2021 Share Postat Octombrie 9, 2021 Bună ziua Am o motoreta Honda CBR 125. La o plimbare am turat-o la 12000 rot și după aceea a început sa aibă un zgomot ciudat la motor,adică când o turez se aude o vibrație în motor...sau altundeva. Pot trimite o înregistrare la ceea ce se aude. Mulțumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat Octombrie 9, 2021 Share Postat Octombrie 9, 2021 Acum 25 minute, patrick1 a spus: Şi ce vrei? Ce rau te-ai facut, easy... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrianbarbulet Postat Octombrie 9, 2021 Autor Share Postat Octombrie 9, 2021 Acum 33 minute, patrick1 a spus: Şi ce vrei? Aș vrea o părere...am desfăcut tot motorul, verificat tot...cutie viteze în regula,ambielaj în regula...culbutori reglați cu lera la 0.15 mm...zgomotul tot se aude. Ca și cum vibrează o tabla... 20211009_154011.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrianbarbulet Postat Octombrie 9, 2021 Autor Share Postat Octombrie 9, 2021 Acum 1 minut, Edd a spus: Suna ca si cum evacuarea nu ar fi etansata bine si pierde pe undeva. Astupa cu o carpa toba timp de cateva secunde si vezi daca nu rasufla pe undeva Mersi...o sa încerc și asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daviddd Postat Octombrie 9, 2021 Share Postat Octombrie 9, 2021 SALUT E ca a mea, sau asa pare! La 12k e fix limitarea la astea, eu tot ma abtin sa nu o mai turez acolo si incep sa reusesc. Cand aveam una in 2 timpi mi s-a spart rulmentul cu ace de la ambielaj si aproape asa, ca "vantul", un vjjjjjj asemanator imi suna pana sa mi se blocheze pistonul, am patit-o de 2 ori si am dat-o naiba. Daar la asta nu cred ca e vorba de asa ceva, ca posesor de cbr nu prea am idei daca zici ca ai desfacut si totul pare ok O fi vreun rulment spart / crapat, o fi ceva scapat, ori pe la distributie in neregula... nu imi dau seama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrianbarbulet Postat Octombrie 9, 2021 Autor Share Postat Octombrie 9, 2021 Acum 20 minute, patrick1 a spus: Idefix Suna (pe inregistrare) a frecare de metal pe metal. Rulment spart si gripat? Segment rupt? Daca da, ar trebui sa percepi si o notabila scadere a puterii motorului. Cu un stetoscop se poate localiza mai precis zona. Mersi de idee. Segmenți rupți nu sunt. Rulment ceva... Acum 5 minute, Daviddd a spus: SALUT E ca a mea, sau asa pare! La 12k e fix limitarea la astea, eu tot ma abtin sa nu o mai turez acolo si incep sa reusesc. Cand aveam una in 2 timpi mi s-a spart rulmentul cu ace de la ambielaj si aproape asa, ca "vantul", un vjjjjjj asemanator imi suna pana sa mi se blocheze pistonul, am patit-o de 2 ori si am dat-o naiba. Daar la asta nu cred ca e vorba de asa ceva, ca posesor de cbr nu prea am idei daca zici ca ai desfacut si totul pare ok O fi vreun rulment spart / crapat, o fi ceva scapat, ori pe la distributie in neregula... nu imi dau seama Mersi.Mai verific... Acum 18 ore, Adrianbarbulet a spus: Mersi de idee. Segmenți rupți nu sunt. Rulment ceva... Mersi.Mai verific... Acum 18 ore, Adrianbarbulet a spus: Mersi de idee. Segmenți rupți nu sunt. Rulment ceva... Mersi.Mai verific... Asta am găsit azi...uzura mare la ax cu came și culbutori...și rulmenții fac gălăgie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daviddd Postat Octombrie 10, 2021 Share Postat Octombrie 10, 2021 vezi sita din articolul de mai sus daca e curata la tine, pare ca n-a avut ulei destul pe acolo, sau n-o fi avut destul in tot motorul motoarele astea sunt bulletproof si nu prea se strica usor, eu cand am luat-o pe a mea si am vazut ca tot uleiul din motor a fost 400g cand l-am dat jos nu imi venea sa cred ca mai mergea si perfect saraca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrianbarbulet Postat Octombrie 10, 2021 Autor Share Postat Octombrie 10, 2021 Acum 4 minute, Daviddd a spus: vezi sita din articolul de mai sus daca e curata la tine, pare ca n-a avut ulei destul pe acolo, sau n-o fi avut destul in tot motorul motoarele astea sunt bulletproof si nu prea se strica usor, eu cand am luat-o pe a mea si am vazut ca tot uleiul din motor a fost 400g cand l-am dat jos nu imi venea sa cred ca mai mergea si perfect saraca Am verificat-o și e în regulă...mersi. Acum 23 minute, patrick1 a spus: Suna a gălăgie de rulment obosit ... Şi ceva grave probleme de ungere pe acolo, că s-a cam albăstrit materialul. Dacă pompa de ulei are şi limitator de presiune şi uzură, este posibil ca debitul de ulei la 12.000 r/m să nu fie dublul debitului de la 6.000 r/m şi ... ce vezi. O sa verific și pompa de ulei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate