Rocky124 Postat Octombrie 18, 2021 Share Postat Octombrie 18, 2021 Am văzut că cei de la motomus limiteaza motoare și pe site ul de la rar figurează că limitează, doar câteva firme. Daca motorul meu nu este din lista de firma cu care lucrează, procedura ar fi legală? I am sunat și o zis că pot să îmi limiteze motorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Octombrie 18, 2021 Share Postat Octombrie 18, 2021 Salut, Ti-ai raspuns singur la intrebare. Limitarea se poate face de catre orice service. Problema se pune, cand vrei ca LIMITAREA SA FIE EFECTUATA LEGAL, RECUNOSCUTA DE CATRE RAR. Atunci esti obligat sa respecti conditiile impuse de lege/autoritati, in cazul de fata rar. Citeste pe forum, exista cel putin 2 topicuri dedicate privind modul in care se face o limitare, s-a mai pus de n ori intrebarea functia search face minuni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate