Nooxy Postat Octombrie 30, 2021 Share Postat Octombrie 30, 2021 O plimbare din scurt planificata, amanata, dar in final efectuata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Octombrie 30, 2021 Share Postat Octombrie 30, 2021 Schön! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Octombrie 31, 2021 Share Postat Octombrie 31, 2021 wunderbar ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat Octombrie 31, 2021 Share Postat Octombrie 31, 2021 Super! Cum se descurca capritza? Cate kg ai? Suspensia e stock? Gratie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nooxy Postat Octombrie 31, 2021 Autor Share Postat Octombrie 31, 2021 78 kg, suspensie de fabrica. La felul cum ma dau eu( incepator sau pensionar) e suficient de buna. Pentru cine se da tare, si are mai multe kg, clar e nevoie de altceva. Dar eu ma dau doar peisagistic, si la asta se pricepe. M-a dus peste tot pe unde am vrut. Caprita se descurca bine, eu mai am mult de invatat. Pe off nu simt nevoia de mai multi cp, dar pe asfalt daca vrei depasiri in forta, sau viteze de croaziera de peste 120 km/h, mai bine altceva. Am aproape 5000 km cu ea, si nu am ce sa ii reprosez. O simt mai usoara decat e, si suspensia moale, nu ma oboseste pe off, absoarbe aproape tot. Consumul,se invarte pe la 3l/100 km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate