Altair Postat Noiembrie 29, 2021 Share Postat Noiembrie 29, 2021 Are cineva idee cam cat costa acum omologarea unui automobil istoric de la intrarea lui in tara, RAR, etc pana la momentul înmatriculării? Are vreo importanță daca masina a mai avut vreodată carte de identitate in România daca a fost radiata in vederea exportului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat Noiembrie 30, 2021 Share Postat Noiembrie 30, 2021 https://retromobil.ro/taxe Plus 100 lei inscrierea La rar se face omologare individuala cca 250€, plus inspectia tehnica si eliberarea cartii Nu stiu daca ajuta faptul ca a fost inmatriculata in romania pt omologare Intreaba la rar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Noiembrie 30, 2021 Autor Share Postat Noiembrie 30, 2021 Acum 3 ore, Tzitzicat a spus: https://retromobil.ro/taxe Plus 100 lei inscrierea La rar se face omologare individuala cca 250€, plus inspectia tehnica si eliberarea cartii Nu stiu daca ajuta faptul ca a fost inmatriculata in romania pt omologare Intreaba la rar Mulțumesc. Primisem o cotatie de la cineva care mentiona costurile RAR pe la 2000 RON, ceea ce mi s-a parut mult. De fapt EUR 250 mi se pare deja mult pentru omologare individuală. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Aprilie 30, 2022 Share Postat Aprilie 30, 2022 E a unui prieten.M-a plimbat un pic.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Aprilie 30, 2022 Share Postat Aprilie 30, 2022 (editat) Pe placuta motorului scrie Daimler-Puch.Cornel zice că masina e o combintie din mai multe.Peugeot,Fiat.E din 1953.E o bijuterie. Editat Aprilie 30, 2022 de pinnochio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Octombrie 17 Share Postat Octombrie 17 Golfu meu,model GTD,din 82,a plecat spre o viață mai bună,sper.Cine l-a luat,spune ca-l va restaura,apoi va fi inmatriculat ca istoric.Cum primesc noutăți,le livrez aici,cred că e topicu potrivit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Octombrie 23 Share Postat Octombrie 23 VID-20241019-WA0003.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate